Retail Specialist, Pohjois-Suomi

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.


HONOR on johtava maailmanlaajuinen älylaitteiden valmistaja. Olemme sitoutuneet kasvamaan globaaliksi ikoniseksi teknologiabrändiksi ja mahdollistamaan älykkään elämän kaikissa käyttötarkoituksissa ja jakelukanavissa, kaikille ihmisille. Kattavan tuotekehityksen, edistyksellisen teknologian ja laajan innovatiivisen tuoteperheemme ansiosta olemme omistautuneet voimaannuttamaan ihmisiä maailmanlaajuisesti ja luomaan älykkään maailman kaikille. HONOR on ollut suunnannäyttäjänä monien uraauurtavien teknologioiden kehityksessä ja erinomaiset valmiutemme tuotekehitykseen mahdollistavat kattavan tuoteperheen älypuhelimien ja älylaitteiden saralla. Lue lisää HONORista: www.hihonor.com/fi HONOR sosiaalisessa mediassa: Facebook: www.facebook.com/honorfinland Instagram: www.instagram.com/honorfinland YouTube: www.youtube.com/honorfinland Twitter: https://twitter.com/honorfinland

Vahvistamme nyt kenttätiimiämme ja haemme uutta HONORin edustajaa Pohjois-Suomeen!

Työnkuvaasi kuuluu HONORin laitteiden ulosmyynnin edistäminen omalla alueellasi. Työskentelet pohjois-Suomen alueella, jossa kierrät HONORin jälleenmyyjien myymälöitä akselilla Oulu - Kuopio - Vaasa. Varmistat, että myyjillä on tarvittavat tiedot HONORin laitteista, pidät myyjät ajan tasalla kouluttamalla ja sparraamalla, sekä tuet myyntityötä, jotta heillä on parhaat mahdolliset edellytykset myydä HONORin laitteita kuluttajille. Tiedät mikä kuluttajarajapinnassa toimii myyntiargumenttina ja mikä ei. Kouluttamisen ja suhteiden rakentamisen ohella varmistat, että sovitut kampanjat ovat esillä myymälöissä, huolehdit esillepanojen siisteydestä ja tuotteiden näkyvyydestä. Olet kentällä se henkilö, johon myyjät voivat olla yhteydessä, mikäli heillä tulee kysyttävää HONORin laitteisiin liittyen.

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • viihdyt luontaisesti ihmisten parissa
  • olet suunnitelmallinen ja hallitset ajankäytön tehokkaasti
  • esiintyminen on sinulle luontevaa ja nautit siitä
  • haluat mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti
  • sinulla on aito kiinnostus alan tuotteita kohtaan ja myynnillisyys virtaa veressäsi
  • sinulla on ajokortti, oma auto ja matkustusvalmiutta
  • asuinpaikkasi on pohjois-Suomessa
  • sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn. HONOR on kasvanut isoksi toimijaksi Suomen markkinoilla ja retail -tiimimme koostuu useasta nuorekkaasta ja innostuneesta henkilöstä ympäri Suomen. Vaikka istutkin paljon autossa, on sinulla aina työkavereita kenelle soittaa. Saat tietysti kateutta herättävät HONOR -laitteet ja pidämme sinusta hyvää huolta, jotta sinulle on helppoa pitää meidän asiakkaistamme hyvää huolta. Olethan HONORin kasvot myymälähenkilökuntaan päin.

Jos ihmisten innostaminen sekä motivoiminen on lähellä sydäntäsi ja saat ihmisistä ympärilläsi parhaan esiin, olemme innokkaita kuulemaan sinusta lisää!


Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pikaisesti jättämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi . Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Työsopimus on vakituinen työsuhde ManpowerGroupin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Delivery Manager Petteri Paassola, [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.