Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Senior Sähkö - / Automaatioasentaja

Nordkalk on Pohjois-Euroopan johtava kalkkikivipohjaisten tuotteiden ja sovellusten toimittaja, jolla on vahva jalansija Keski-Euroopassa.

Toimitamme välttämättömiä raaka-aineita lukuisille teollisuudenaloille, ja keskitymme kestäviin ratkaisuihin, jotka auttavat asiakkaitamme vähentämään ympäristövaikutuksiaan. Sovelluksillamme turvataan puhdasta ilmaa ja vettä sekä viljelysmaan tuottavuutta.

Nordkalkilla on toimintaa yli 30 paikkakunnalla Euroopassa, joten olemme aina lähellä asiakkaitamme. Yhtiön palveluksessa on noin 870 henkilöä, ja vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli lähes 300 milj. euroa. Nordkalkin omistaa Rettig Group.

Osaava Sähkö - / Automaatioasentaja haussa Lappeenrantaan


Etsimme parhaillaan Nordkalk Oy Ab:lle osaavaa Sähkö-/Automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään osana kunnossapitotiimiä. Tehtäviisi kuuluu sähkö- ja automaatiojärjestelmien kunnossapito-, ennakkohuolto- ja ajoittain uusien järjestelmien asennustyötä Ihalaisten tehdasalueella ja tuotantoyksikössä. www.nordkalk.fi


Edellytämme sinulta:

  • Yksintyöskentelyn edellyttämää sähköalan työkokemusta teollisuudesta vähintään kaksi vuotta
  • Hyvää oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja panostusta työturvallisuuteen
  • Sähkö- ja/tai automaatioasentajan tutkintoa


Isoksi eduksi katsomme teknisten dokumenttien lukutaitoa, ohjelmoitavien logiikoiden hallintaa ja englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen - toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • Haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan, jossa sinulla on ammattitaitoisten kollegoiden tuki
  • Työturvallisuuteen panostavan työympäristön
  • Kehittymismahdollisuudet kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan
  • Osaamiseen perustuvan erittäin kilpailukykyisen palkkauksen tuotantolisineen
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihisi


Nordkalk hoitaa tämän rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Mikäli kiinnostuit, suosittelemme hakemaan tehtävään niin pian kuin mahdollista, sillä paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.


Lisää tietoa tehtävästä antaa ManpowerGroupin Sourcing Konsultti Hannu Pelli numerosta 040 193 0347 tai sähköpostitse hannu.pelli@manpowergroup.fi
Nordkalk on tupakkatuotteeton työpaikka.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.