Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

SÄHKÖASENTAJA, PKS

Dynniq Group on kansainvälinen, dynaaminen ja innovatiivinen korkean teknologian yritys, joka tarjoaa integroituja liikenteen ja energia-alan ratkaisuja sekä palveluja. Pääkonttorimme on Hollannissa Amersfoortissa, Suomessa toimipisteemme ovat Vantaalla, Keminmaalla ja Jyväskylässä.. Olemme Suomessa alallamme merkittävimpiä toimijoita erikoistuen älykkään liikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmiin sekä julkiseen valaistukseen. Hyödynnämme koko konsernin laaja-alaista osaamista ja kokemusta asiakkaidemme eduksi. Lisätietoja konsernistamme ja tuotteistamme löydät http://www.dynniq.com

Etsimme Dynniqille päkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen

Sähköasentajaa vahvistamaan asennus- ja huoltoryhmiämme.

Työtehtäviin kuuluu liikennevalojen ja katuvalaistuksen huolto- sekä asennustehtävät erikokoisissa projekteissa sekä rakennus- ja huoltourakoissamme. Työt tehdään pääosin tie- ja katualueilla, työ sisältää matkustamista eri asennuskohteissamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö-, automaatio- tai elektroniikka-asentaja)
- Kokemusta heikkovirtakytkennöistä sekä liikennevalojen ja katuvalojen asennustöistä.
- Eduksi katsotaan kokemus muista liikenteen telemaattisista laitteista, IP-verkoista ja S2 sähköpätevyys.
- Tehtävässä vaaditaan vähintään B-ajokortti, C-kortti ja nostokoriauton käyttö katsotaan eduksi.

Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, olet reipas ja viet saamasi tehtävät loppuun sovitussa aikataulussa. Sinulla on palveluasenne ja pysty kommunikoimaan asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa. Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus.

Tarjoamme sinulle

- monipuolisen tehtävän ja vakituisen työsuhteen
- mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen
- mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää www.manpower.fi sivujen kautta mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan ladata myös CV:n hakemuksen liitteeksi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Tytti Aalto, puh. 040 630 0045, tytti.aalto(at)manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.