Sähkökokoonpanija Maskuun - Signode

Signode Finland Oy (entinen nimi Haloila), on yksi maailman johtavista automaattisten kiristekalvokäärintäkoneiden ja huoltopalveluiden toimittaja. Jo yli 7000 Octopus-konetta on toimitettu yli sataan eri maahan. Olemme osa Signodea, joka koostuu yli sadasta eri puolilla maailmaa toimivasta yrityksestä, jotka ovat erikoistuneet ainutlaatuisten pakkauskoneiden ja -materiaalien valmistukseen.

Signode on teollisen pakkaamisen edelläkävijä, joka on vuosikymmenten saatossa kehittänyt lukuisia alaa mullistaneita materiaali-, prosessi- ja automaatiotekniikan asiakaskeskeisiä innovaatioita. Lue lisää: www.haloila.com ja www.Signode.fi.

Haemme uusia SÄHKÖKOKOONPANON TYÖNTEKIJÖITÄ tuotannon tiimiimme Maskuun kasvumme tueksi!

Työpäiviisi tehtävässä kuuluu monipuolisia sähkökokoonpanon tehtäviä Signoden erilaisten Octopus-koneiden parissa kokeneen ja taitavan tiimin kanssa. Työpäivät ovat monipuolisia ja pääset työskentelemään mukavassa porukassa!

Etsimme työhön henkilöä, joka kantaa vastuun omasta työstään, haluaa tehdä hyvää työtä ja on ehdottoman tiimihenkinen. Järjestelmällinen työskentelytapa on tärkeää ja takaa sen, että lopputuote on laadukas ja työ pysyy aikataulussa. Positiivinen "onnistuu"-asenne on ehdotonta plussaa!

Tehtävään valitulla henkilöllä tulisi olla sähköpätevyys 3:n verran osaamista (joko koulutuksen tai työkokemuksen osalta) ja toivomme, että sinulla on halu kehittyä työssäsi myös lisää. Et myöskään hämmenny uusien haasteiden edessä, vaan suhtaudut niihin ratkaisukeskeisesti. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja toimimaan työssäsi itsenäisesti sekä olet huolellinen ja tarkka.

Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi entuudestaan sekä myös uran jatkumo tästä on Signodella mahdollista!

Valittujen henkilöiden työt lähtevät liikkeelle kattavalla perehdytyksellä!

Työaika on päivätyö (8h päivä / 40h viikko) maanantaista perjantaihin, liukuvalla työajalla (aloitus klo 6-9 välillä ja lopetus klo 14:30-17:30 välillä) tuoden joustoa erilaisiin elämäntilanteisiin.

Helpoiten pääset työpaikalle omalla autolla, tai jos työmatka on sopivan pituinen niin vaikka polkupyörällä!

Työsuhde alkaa 6 kk määräaikaisena vuokratyösuhteena, mikäli kaikki sujuu hyvin, on tämän jälkeen siirtyminen asiakkaan omille kirjoille mahdollista.


Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Töiden aloitus mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Hakeminen ja lisätiedot:

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Haethan tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!


Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin rekrytointikonsultit Miia Sinkko 040 1930 347/ [email protected] sekä Esko Saurio 040 647 2205/ [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.