Sales Coordinator, Ricoh Finland Oy

Ricoh on yksi maailman johtavista digitaalisten toimistoratkaisujen ja palveluiden toimittajista, jonka strateginen painopiste on erikoistuminen digitaalisten palveluiden tuottamiseen. Toiminnan tärkeitä arvoja ovat palveluhalukkuus, asiakkaan asemaan asettuminen ja ympäristöystävällisyys.

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja pyrimme olemaan Suomen halutuin ratkaisukumppani. Innovatiivinen tuotevalikoimamme tarjoaa laitteet, ohjelmistot, palvelut, ratkaisut, hallinnointi- ja konsultointipalvelut tämän päivän työvoiman tarpeisiin. Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta ricoh.fi.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ricoh Finland Oy:lle Sales Coordinatoria kokopäiväiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimämme Sales Coordinator tulee toimimaan opintovapaan sijaisena ajalla 15.8.2022 - 26.5.2023. Toimipiste sijaitsee Espoossa.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Sisäinen asiakaspalvelu (saatavuus- ja toimitusaikakyselyihin vastaaminen, yhteistyö palvelukeskuksen toimitusketjun hallintotiimin sekä kuljetusyhtiöiden kanssa)

- Asiakaspalvelu / jälleenmyyntikanava (saatavuus- ja toimitusaikakyselyihin vastaaminen, reklamaatioiden ja eskalaatioiden käsittely sekä koordinointi)

- Mahdollisten toimitusongelmien selvittäminen kuljetusyhtiön kanssa (esim. osoite väärin)

- Yhteistyö palvelukeskuksen ostoreskontran kanssa liittyen suoriin ostoihin sekä ostotilauksiin

- Hankintapyyntöjen ja ostotilausten käsittely Oraclessa

- Ostotilausten tekeminen toimittajille

- Ostolaskujen tarkistaminen ja ostotilausten sulkeminen järjestelmässä

- Jälleenmyyntikanavan kuukausiraportin ajo myyntireskontrasta

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä. Samoin kokemus myynnin tuen, logistiikan, ostojen ja tilausten parissa toimimisesta on plussaa. Parhaiten tässä tehtävässä pärjää henkilö, joka on yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja tarkka. Työssä ollaan paljon tekemisissä eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työn painopiste ei kuitenkaan ole varsinaisessa asiakaspalvelussa, vaan ensisijaisesti kyseessä ovat erilaiset Back Office - tehtävät.

Edellytämme sinulta:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä

- Hyvää englannin kielen taitoa

- Perustaidot Excelistä (tiedostojen muokkaus ja tallennus, tiedon suodatus ja järjestäminen, yleisimmät laskentakaavat)

- Perustaidot MS Office, Outlook, Teams jne.

Tarjoamme sinulle:

- Pienen ja mukavan työtiimin tueksesi

- Monipuolisen työnkuvan

- Ison, kansainvälisen yrityksen järjestelmät, projektit, kansainväliset yhteistyökumppanit ja prosessit

- Lounas- ja kulttuuriedun

- Hybridityömahdollisuuden (50% toimistolla ja 50% etänä)

- Liukuva työaika

Kiinnostuitko, ja voisitko olla etsimämme henkilö? Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, niin haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa. Rekrytointiprosessista vastaa Manpowerin konsultti:

Senior Research Consultant Laura Parviainen, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.