Sales Manager

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Would you take the opportunity to work in a company whose vision is to create solutions for waste to reborn as raw materials and renewable energy?

Established in 1929, BMH Technology is one of the global leaders in sustainable waste refining and solid biofuel handling systems. At BMH you will become part of the team of skilled, enthusiastic, and determined people who share the same values, goals, and passion for building renewable future together. Read more: https://www.bmh.fi/

Sinustako uusi myyntipäällikkömme? Lähde mukaan ympäristö- ja energiateknologian kansainväliseen huippuyritykseen!

Tiimimme tarvitsee sinua,
SALES MANAGER

Life Cycle Service -toimintoon tukemaan kotimaan myyntitavoitteidemme saavuttamista uusiutuvan energian viitoittamana.

Myyntipäällikkönä vastaat huollon ja kunnossapidon sekä varaosien myynnistä ja markkinoinnista myyntialueellasi. Vastuullesi kuuluu myös erityyppisten huoltosopimusten ja modernisointiprojektien myynti. Tarpeen vaatiessa toimit myös projektipäällikkönä modernisointiprojektien osalta. Raportoit aluemyyntipäällikölle, jonka toimipaikka on BMH Technologyn päätoimipiste Raumalla. Olet sinnikäs ja tulossuuntautunut tiimipelaaja. Nautit asiakasvastuusta ja voimaannut asiakassuhteiden kehittämisestä.

Etsimme henkilöä, joka sitoutuu viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka BMH Technologyn arvojen; Menestys-Yhteistyö-Intohimo - mukaisesti. Ymmärrät, että hyvän asiakaskokemuksen luominen on menestyvän toiminnan kivijalka.

Toivottu toimipaikkasi on BMH Technologyn päätoimipaikka Raumalla, mutta voit myös työskennellä muista toimipisteistämme Turusta, Tampereelta tai Helsingistä käsin, kunhan sinun on mahdollista tarvittaessa käydä Raumalla.

BMH lupaa tukea sinua henkilökohtaisen osaamisesi kehittymisessä ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä koko työyhteisön tuen. Käytössämme ovat joustavat etätyökäytännöt ja saat meiltä tähän myös tarvittavat työvälineet kotiisi.

Saat inspiroivan roolin yrityksessä ja mahdollisuuden rakentaa parempaa tulevaisuutta. Saat myös laajat työsuhde-edut käyttöösi mm. lounas, kulttuuri/liikunta, sairauskassa, laaja työterveys, culture-toimintaamme unohtamatta! Talon sisältä löytyy myös hienoja ura- ja kasvumahdollisuuksia!

Menestyäksesi roolissa:

Sinulle on tuttua toimia sekä teollisuuden että myynnin parissa. Asiakasyrityksesi ovat pääosin Suomessa toimivia voimalaitoksia. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja osaat solmia kaupallisia sopimuksia. Olet joko insinööri tai sinulla on kaupallinen koulutustausta, ja vähintään viiden vuoden kokemus vastaavasta roolista. Sinulla on vahva tekninen ja teollisuuden tuntemus, osaat priorisoida ja saat asiat sovitussa aikataulussa maaliin.

Arvostamme tavoitehakuista otetta ja erinomaisia yhteistyötaitoja. BMH Technologyn työkieli on englanti, joten tehtävä vaatii vahvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Ruotsin kielen taito on lisäetu. Muu kielitaito on eduksi.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä hakuohjeet:

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experis Finlandin kanssa. Rekisteröidy ja lataa CV:si sekä hakukirjeesi www.experis.fi /avoimet työpaikat "Sales Manager" viimeistään 27.11.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Huomaa, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Lisätiedot:

Senior Recruitment Consultant Sari Pertola-Kupiainen, [email protected], tel. 050 406 2465 tai Senior Talent Acquisition Consultant Jenni Koskinen, [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.