Sales manager, DC-latauslaitteet

Enerqo Finland Oy on DC-latauslaitteita maahantuova ja myyvä yritys, joka toimii pääasiassa ammattiliikenteen latauslaitteiden toimittajana. Enerqo on perustettu 2020 ja kasvaa merkittävää vauhtia sisaryhtiönsä YES-EU Oy:n, sähköbusseja maahantuovan ja myyvän yhtiömme, rinnalla. Laitteitamme on jo käytössä noin 250 latauspistoolin ja noin 13MW lataustehon verran eteläisen Suomen suurissa kaupungeissa, ja laajennamme toimintaamme ja toiminta-aluettamme jatkuvasti.

Enerqo Finland on vahvan kasvun uralla, ja tämän jatkumiseksi käynnistämme Sales managerin haun. Positio on organisaatiossa uusi, ja myyntialueena koko Suomi. Enerqon toimitilat sijaitsevat Vantaalla.

Pääasiallisia vastuitasi tulevat olemaan ensisijaisesti Enerqon latauslaitteiden myynti uusille asiakkuuksille ympäri Suomea. Pääpaino on Etelä-Suomessa ja suurissa kaupungeissa. Myynnin kohderyhmää ovat erilaiset ammattiliikenteen harjoittajat, kuten bussiliikennöitsijät, tavarankuljetusyritykset jne. Sähköinen liikenne latauslaitteineen on uusi ja kasvava ala, joten etsimme tehtävään vahvaa myynnillistä draivia omaavaa henkilöä, jolla on intoa ja rohkeutta lähteä kasvamaan alan mukana ja luomaan uutta. Saat tueksesi erittäin kilpailukykyiset, viimeiseen asti suunnitellut tuotteet, sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Uusasiakasmyynnin lisäksi tulet myös pitämään huolta myytyjen asennusprojektien toteutuksesta, varmistaen näin asiakastyytyväisyyden. Projekteissa työskentelet läheisessä yhteistyössä varsinkin kenttäinsinöörien kanssa.

Olemme pieni organisaatio ja kehitämme jatkuvasti liiketoimintaamme, joten on tärkeää, että olet halukas oppimaan kanssamme. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia ja osaamista

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä osaamista (esim. sähkö-, automaatio-, tai ajoneuvotekniikan parista)
  • Ratkaisumyynnin osaamista
  • Projektinjohtotaitoja
  • Halua oppia ja ymmärtämään asiakkaitamme, laitteitamme sekä toimintaympäristöämme
  • Suomen ja englannin kielten taitoa
  • Kykyä toimia monikulttuurisessa ympäristössä
  • Ymmärrys ja kokemus latauslaitteiden toiminnasta on eduksi

Mitä tarjoamme?

Osaamiseen perustuvan palkkauksen lisäksi etuinasi tulevat olemaan kattava työterveyshuolto ja hoitovakuutus sekä osittainen etätyömahdollisuus työtilanteen mukaan. Saat meiltä myös liikuntaedun, puhelinedun, sekä nuorekkaan ja innostavan työporukan ympärillesi. Tässä on aidosti sellainen työpaikka, jota voidaan räätälöidä valitun henkilön osaamisen sekä kiinnostusten mukaan. Yritys toimii voimakkaasti kasvavan sähköisen liikkumisen alalla, joten sinulla on tähän tehtävään hypätessäsi todelliset mahdollisuudet olla mukana vaikuttamassa niin oman työnkuvasi kuin koko yrityksen kehittymiseen tulevaisuudessa.

Täytämme tehtävän yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään 31.1.2022 mennessä. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Juhani Äikäs, [email protected] tai 040 5727 556.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.