Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

SALES MANAGER, Helsinki


SALES MANAGER, Helsinki


Arvato on toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa työskentelee päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Digitaalisuus on osa kaikkea liiketoimintaamme. Arvato Financial Solutionsin palvelutarjoamaan kuuluvat taloushallinnon ulkoistuspalvelut sekä rahoituksen ja maksamisen ratkaisut. Yli 10 000 asiakastamme toimii mm. vähittäis- ja verkkokaupassa, vakuutus- ja rahoitusalalla sekä terveydenhuollossa. Arvato Financial Solutions Nordic on toiminut Suomessa vuodesta 2001 ja työllistää 70 ammattilaista. Toimistomme ovat Helsingissä ja Turussa.


Vahvistamme myyntiorganisaatiomme ja haemme Sales Manageria vauhdittamaan kasvuamme.


Oletko sinnikäs, pitkäjänteinen myynnintekijä, joka nauttii haasteista ja vie tavoitteita eteenpäin järjestelmällisesti? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.


Toimenkuvasi sisältää uusasiakashankintaa sinulle nimetyillä toimialoilla. Lisäksi sinulla on keskeinen rooli koko tuoteportfoliomme ratkaisujen kehittämisessä ja kasvattamisessa.


Työhösi kuuluu aktiivinen asiakasrajapinnassa liikkuminen ja myymiesi ratkaisujen projektinhallinta. Arvioit asiakkaiden tarpeet, hoidat itsenäisesti myyntineuvottelut sekä toimit läheisessä yhteistyössä sisäisten sidosryhmiemme kanssa. Pääset myös hyödyntämään neuvottelu- ja esiintymistaitojasi, sillä pääset edustamaan organisaatiotamme erilaisissa tilaisuuksissa sekä kotimaassa että ulkomailla.


Myyntipäällikkönä johdat omaa myyntityötäsi, mutta myös kehität tavoitteellisesti koko organisaation myyntiä tärkeänä osana myyntitiimiämme. Tämä tarkoittaa, että pääset osallistumaan strategisten linjausten lisäksi myyntitapahtumien, -materiaalien ja muiden aktiviteettien ideointiin.


Toiminnallasi edistät jatkuvasti myynnin strategisia kasvutavoitteita, mikä vaatii ymmärrystä tunnuslukujen lisäksi alan toimintamalleista. Toivomme sinulla olevan jo useamman vuoden työkokemus myyntityöstä esimerkiksi finanssi-, IT- tai luotonhallinta-alalta. Osaat astua asiakkaan saappaisiin - haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua sekä alan parhaat ratkaisut.


Arvostamme innovatiivisuutta, toiminnallista otetta ja kykyä analyyttiseen ajatteluun. Myynti ja asiakkaiden parissa työskentely on lähellä sydäntäsi. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee.
Hallitset sekä suomen että englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti.


Raportoit tehtävässäsi Arvaton myyntijohtajalle. Toimistopäivinä työtuolisi sijaitsee Arvaton Suomen pääkonttorissa Helsingin keskustassa tai vaihtoehtoisesti Turun toimipisteessä.


Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään kilpailukykyisten ja jatkuvasti kehittyvien palveluidemme parissa, kansainvälisessä ja innovatiivisessa huipputiimissämme. Lisäksi tarjoamme organisaatiomme tuen työssäsi menestymiseen, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.


Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, heli.villa(at)fi.experis.com, p. 050 5703 680.


Hae tehtävää 14.11.2019 mennessä painamalla Hae-painiketta.