Sales Specialist

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.SALES SPECIALIST

Me STIGAlla kuuntelemme puutarhurien tarpeita. Juuri niihin perustuu tietämyksemme ja kykymme suunnitella kaikkein kätevimmät työvälineet jotta he voivat nauttia puutarhastaan. STIGA on johtava Eurooppalainen ruohonleikkureiden ja moottoroitujen puutarhatyökalujen valmistaja ja jakelija. Yhtiön pääkonttori ja tuotekehitys sijaitsevat Italiassa, kauniissa Castelfrancon kaupungissa Venetossa, lähellä Venetsiaa, ja työllistää n. 1600 henkilöä. STIGAlla on 13 tytäryhtiötä Euroopassa, ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Italiassa, Slovakiassa ja Kiinassa. Vuotuinen myynti ylittää 600 miljoonaa euroa. STIGA Oy on yhtiön suomalainen tytäryhtiö ja sijaitsee Vantaalla. Suomen STIGALLA työskentelee 12 henkilöä.

Lisätietoa STIGASTA, www.stiga.fi

Toimintamme kasvaessa haemme aktiivista ja tuloshakuista

SALES SPECIALISTIA

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen uuden tehtävän sekä näköalapaikan alansa huipulla olevasta innovatiivisesta ja hyvin hoidetusta kansainvälisestä yrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen, jota pääset kehittämään osana ammattitaitoista tiimiä. Tulet työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alan huipputuotteiden kanssa. Tämän lisäksi tarjoamme myös laadukkaan perehdyttämisen ja kilpailukykyiset edut. Kokemuksesi karttuessa voit myös saada lisää vastuuta.

Tehtävä on organisaatiossamme uusi ja monipuolinen. Pääfokus tehtävässä tulee olemaan uusien robottileikkureiden asiantuntijuus "robot expert". Toimit valtakunnallisesti uusien robottileikkureiden tuotekouluttajana. Tämän lisäksi saat vastuullesi omat jälleenmyyntiasiakkuudet Etelä-Suomen alueella. Tehtäviisi kuuluvat myös jonkin verran myynnin analysointia sekä myynnin raportointia. Henkilönä olet aktiivinen, asiakaslähtöinen ja esiintymistaitoinen. Nautit asiakastyöstä sekä hyvän asiakaskokemuksen varmistamisesta ja tuottamisesta. Seuraat aktiivisesti markkinaa ja kilpailukenttää sekä viihdyt liikkuvassa työssä, kuten myös ajoittain toimistolla. Teet tiiviisti yhteistyötä muun myyntiorganisaation kanssa ja raportoit Suomen myyntipäällikölle.

Toivomme sinulta:

* soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta tai vastaavaa työssä opittua ammattitaitoa
* muutaman vuoden kokemusta B2B myynnin tehtävistä
* määrätietoista ja tuloshakuista työskentelyotetta
* erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä
* asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta
* suullista ja kirjallista kommunikointitaitoa suomen kielen lisäksi myös englanniksi.
* matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa

Eduksi katsomme alan ja tuotteiden tuntemuksen sekä ruotsin kielen taidon. Myös kokemus jälleenmyyjien kouluttamisesta on etu.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi, viimeistään 5.2.2023. Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävästä antaa lisätietoja Experiksen seniorkonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699464 ja/tai [email protected].