Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

SALKUNHOITAJA, Helsinki

Samla Capital Oy on vuonna 2015 perustettu ja voimakkaasti kasvava yritys, jonka pääpaikka sijaitsee Jyväskylässä, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen. Työntekijöitämme on Jyväskylän lisäksi Tampereella ja Helsingissä. Hallinnoimme kolmea kiinteistöihin sijoittavaa vaihtoehtorahastoa, Samla Toimitilat Ky:tä, Samla Toimitilat II Ky:tä ja Samla Asunnot Ky:tä, joiden tekemien sijoitusten arvo on yhteensä 89 miljoonaa euroa. Lisätietoja www.samlacapital.fi

Tulevaisuuden kasvutavoitteiden saavuttamiseksi haemme tiimiimme Helsinkiin

SALKUNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu hankkia tietoa kiinteistösijoituskohteista ja analysoida niitä sekä laatia laskelmia ja sijoitusmuistioita ostopäätösten tueksi. Osallistut myös itsenäisesti ostoneuvotteluihin, kiinteistökauppojen toteutukseen ja sijoitussalkun hoitoon. Teet tiivistä yhteistyötä työparinasi olevan toisen salkunhoitajamme lisäksi kiinteistöjohtajan, controllerin ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta esimerkiksi AMK:sta tai yliopistosta, vahvaa kokemusta ja innostusta kiinteistö- ja sijoitusalasta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta ja oma-aloitteisuutta. Omaat erinomaiset tiedonhankinta-, analysointi- ja raportointitaidot, koska olet taitava Office-ohjelmistojen käyttäjä. Olet myös tiimityötaitoinen ja et pelkää liikkumista Suomen kasvukeskuksissa.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi sijoitus- tai kiinteistöalan tekijä. Tärkeintä on, että olet itseohjautuva ja sinulla on vahva kokemus, oikea asenne uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi ylittämällä asetetut tavoitteet.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin dynaamisessa työympäristössä. Yhdessä tekeminen on yrityksemme perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun toiveesi mukaan. Myös fyysinen työskentelypaikka voidaan sopia joustavasti eli se voi olla esimerkiksi kotitoimisto tai coworking-tila sinulle sopivalla sijainnilla.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 23.1.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut heti rekrytoinnin alkaessa, joten kiinnostuessasi tehtävästä teethän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Venäläinen, tiina.venalainen@manpowergroup.fi, p. 050 300 4372

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.