Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Sekatyömies Vaasaan

Etsimme metallialan asiakkaallemme

SEKATYÖMIESTÄ Vaasaan

Työt koostuvat metallipajalla tapahtuvista monipuolisista työtehtävistä, kuten putken pesu, hapotus, kuivaus, maalaamon töiden valmistelu, pakkaamon työtehtävät ja yleinen siisteyden ylläpito. Työ on 1-vuorotyö ma-pe.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tuotannon tehtävistä, reipasta asennetta ja työhaluja. Työsuhde on määräaikainen n. 2 kk.

Tarjoamme mukavan työyhteisön lisäksi mahdollisuuden pidempäänkin työsuhteeseen luotettavan asiakasyrityksen kanssa.

Kiinnostuitko? Hae nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Soita tai laita sähköpostia ja kysy lisää!

Saat yhteyden meihin numerossa 040-652 8481 / Mari Alahuhtala tai sähköpostitse mari.alahuhtala@manpowergroup.fi. Voit myös rekisteröityä hakijaksi www.manpower.fi - sivujen kautta painamalla Hae-painiketta, hakuaikaa on 4.6.2020 asti.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.