Senior Consultant, ManpowerGroup Oy

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroup-konsernia, joka vuonna 2020 on valittu 11. kerran World's Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune's Most Admired Companies -yhtiöksi. Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja yhdenvertaiseen työllistämiseen. Lue lisää yhtiön toiminnasta ja palveluista osoitteessa www.manpowergroup.fi

Haemme SENIORIKONSULTTIA Experiksen Helsingin tiimiin

Etsimme rekrytoinnin osaajaa, jolla on kokemusta yhden tai useamman toimialan/osaamisalueen henkilövalinnoista. Tiimimme toteuttaa menestyksellisesti monipuolisia, korkeatasoisia ja haastavia rekrytointiprosesseja. Kannamme vastuuta ja olemme valppaita jatkuvasti muuttuvassa rekrytoinnin kentässä. Ammattitaitoamme tukevat vahvat sosiaaliset taidot.

Olet asiakaslähtöinen ja myynnillinen konsultti, jolla on aito motivaatio toteuttaa vaativia henkilövalintaprosesseja yhdessä Research-konsultin kanssa. Ymmärrät myös asiakkaan liiketoimintaa voidaksesi konsultoida ja löytää sopivimmat ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa.

Tiimin lisäksi työssäsi sinua tukee maailman johtava, eettisyydestään tunnettu henkilöstöpalvelualan yritys sekä kokenut myyntiorganisaatio.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

- aikaisempaa kokemusta myynnillisestä työstä ja rekrytoinnista/suorahausta yhdeltä tai useammalta toimialalta

- aitoa kiinnostusta asiakkaiden rekrytointihaasteiden ratkaisemiseen ja henkilövalintoihin

- yhteistyö- ja verkostoitumistaitoa sekä uteliaisuutta työmarkkinoiden trendejä kohtaan

- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista

- katsomme eduksi aiemman kokemuksen soveltuvuusarvioinneista ja verkostohausta

Experis tarjoaa itsenäisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan tehtäväkokonaisuuden sekä asiantuntevan tiimin tuen. Tehtävässä voit hyödyntää joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet työhösi parhaiten sopivalla tavalla. Kun kohtaamme kasvotusten, tapahtuu se Helsingin ytimessä, viihtyisässä toimistossa Keskuskadulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, [email protected], 040 723 9913.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.