Senior integraatioasiantuntija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Me teemme kestävää koodia kotimaiseen soteen. Olemme kotimainen sote-alaan erikoistunut tietojärjestelmätoimittaja. Vastaamme kattavasti kaikenkokoisten sote-organisaatioiden tarpeisiin sekä julkisella että yksityisellä puolella. Rakentamamme Mediconsult Saga® on suomalaiseen soteen suunniteltu asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus, joka yhdistää perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon. Ratkaisuillamme on Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisuudesta, vastuullisuudesta ja Suomessa työllistämisestä.

Etsitkö monipuolisia ja merkityksellisiä tehtäviä, joilla parannetaan sosiaali- ja terveydenhuoltoalan arkea?

Haemme nyt

Senior integraatioasiantuntijaa

Alustapalvelut ja tekniikka -tiimiimme, jossa työskentelet sekä mielenkiintoisten että monipuolisten sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisten tietojärjestelmäpalveluiden parissa. Toimimme läheisessä yhteistyössä ohjelmistokehittäjien, testaajien ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Otamme sinut alusta alkaen tärkeäksi osaksi asiantuntijaporukkaamme, jossa osaamistasi aidosti arvostetaan!

Integraatioasiantuntijana vastuullasi on huolehtia sovellus-, tietokanta- ja integraatioasennuksista sekä ylläpidosta eri tietojärjestelmien osalta laajalla terveydenhuollon digikentällä. Osallistut aktiivisesti käyttöönottoprojekteihin teknisenä asiantuntijana, ja pystyt hoitamaan perehdytyksen jälkeen niin tuotteidemme käyttöönottoja, asennuksia kuin ylläpitoakin.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on luontaista uteliaisuutta ja mielenkiintoa uusia teknisiä ratkaisuja kohtaan. Omaat myös tervettä uskallusta kyseenalaistaa vanhoja toimintamalleja. Tunnet ennestään palvelimien ja tietoliikenteen perusteet ja osaat sekä lukea että kirjoittaa sckiptauskieliä. Olet lisäksi päässyt jo kokemaan tuotannon kuumotuksen, myös silloin, kun asiat eivät aina mene suunnitellusti.

Pystyt palastelemaan monimutkaisetkin kokonaisuudet helposti ymmärrettävään muotoon. Hyväksyt sen, että laajalla integraatioiden ja tiedon konversioiden pelikentällä harvoin pääsee kokonaan eroon vanhojen järjestelmien tuomasta legacysta. Suuntaat kuitenkin katseesi myös eteenpäin kohti uusien ratkaisujen ja avointen rajapintojen tuomia mahdollisuuksia.

Haluamme antaa parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme, joten vuorovaikutustaidot, asiakkaiden kanssa kommunikointi ja palveluhenkisyys ovat sinulle luontaisia. Teemme töitä niin tiimissä kuin itsenäisesti ja toivommekin, että molemmat tavat työskennellä onnistuvat myös sinulta.

Toivomme sinulla olevan perusosaamista Windows- sekä Linux-palvelimista, tietokannoista, tietoliikenteestä sekä tietoturvasta eli:

 • Palvelimet (Linux ja Windows)
 • Varmenteet
 • Tietoliikenne
 • Dokumentointi
 • MariaDB/SolidDB/MongoDB/Redis/Mssql
 • Erilaiset integraatiot
 • Tiedonsiirto ja konvertointi

Lisäksi olisi hienoa, jos sinulla olisi kokemusta/osaamista seuraavista työkaluista:

 • Kubernetes
 • Bash
 • Elastic
 • Graylog

Miksi Mediconsult

 • Meillä edistät suomalaista sosiaali- ja terveydenhuollon kehitystä ja kansalaisten hyvinvointia yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.
 • Pääset osaksi osaavaa ja kannustavaa tiimiä; meillä halutaan auttaa ja onnistua yhdessä,
 • Tukenasi on välittävä ja kannustava esihenkilö, joka uskoo vakaasti tiimityöhön ja valmentavaan johtajuuteen.
 • Saat joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet, jotka mahdollistavat työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen.
 • Annamme käyttöösi modernit projektijohtamisen työkalut, jotka tukevat työssä onnistumistasi.
 • Saat käyttöösi työsuhde-etumme (mm. E-passin, laajan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen) ja työntekoasi tukevan yrityskulttuurin.

Mediconsultlaiset arvostavat toisissaan erityisesti monipuolista asiantuntijuutta sekä työyhteisöämme, jossa jokainen saa olla oma itsensä ilman tiettyyn muottiin sopimisen pakkoa. MCläisten hyvä henki välittyy myös töiden ulkopuolelle - meillä halutaan viettää aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla!

Asuinpaikkakuntasi voi olla esim. Helsinki, Vantaa, Espoo, Salo, Kuopio, Joensuu ja tai Oulu.

p.s. Valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.


Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpower Experiksen kanssa.

Hae tehtävää viimeistään 23.6.2024 www.experis.fi, laitathan mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti Pirjo Levänen, puh. 0400 238418.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.