Service Desk-henkilö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.
Etsimme nyt asiakkaallemme Helsinkiin kolmea SERVICE DESK -henkilöä vakituiseen työsuhteeseen ManpowerGroupin kautta. Työvuorot ovat arkisin 7-19 välillä, 37,5 tuntia viikossa.


Service Desk työhön kuuluu yhteydenottojen vastaanottaminen, käsitteleminen ja ratkaiseminen. Yhteydenotot koskevat asiakasyrityksemme IT-palveluita (laite- ja ohjelmistoasennukset, tietokoneet, AV-laitteet, mobiili ja tulostimet). Työkalut toimivat pääsääntöisesti Microsoft Windows -ympäristössä, mutta tukitoiminnot kattavat laajan valikoiman ohjelmia ja järjestelmiä, joka antaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamistasi.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • IT-alan koulutusta tai harrastuneisuuden avulla hankittua hyvää yleistä IT-osaamista
  • oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
  • hyvä Microsoftin tuotteiden osaamista, esim. O365 ja kokemusta AD sekä jostain tiketöintijärjestelmästä.
  • hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen suomeksi ja englanniksiEduksi on

  • aikaisempi kokemus IT-tuessa tai asiakaspalvelussa
  • kyky reagoida hyvin kiireisissä tilanteissa


Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja innostavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Sinulla on myös kehityksen kärjessä kulkevan asiakasyrityksemme monipuoliset kehittymismahdollisuudet.


Hae tehtävää mahdollisimman pian Experis-sivujen kautta.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.