Siivoojia kesäksi Tampereen alueelle

Etsimme Tampereen alueella toimivalle asiakkaallemme reippaita SIIVOOJIA kesäksi 2022!

Työtehtäviin kuuluu erilaisten kohteiden siivousta, mm. rappusiivousta että kiinteistösiivousta sekä muita mahdollisia siivouskohteita. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta, sillä tehtäviin annetaan opastusta!

Siivouskohteet on ympäri Tampereen aluetta, joihin pääset helposti liikkumaan joko jalan, julkisilla tai pyörällä. Ajokorttia (ja autoa) ei tarvita, mutta mikäli sinulta löytyisi, annettaisiin sinulle näihin sopivia kohteita!

Etsimämme tekijät ovat reippaita, motivoituneita sekä heiltä löytyy vastuullista asennetta työntekoon.

Eduksi luetaan aiempi kokemus tai koulutus vastaavasta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Töiden aloitus kesäkuussa 2022 ja kesto elokuuhun. Työt aloitetaan arkisin klo 6-7 välillä ja lopetetaan klo 15-16 välillä (7,5h/pvä). Palkkaus sopimuksen mukaan / TES. Työsuhde solmitaan vuokratyösuhteena Manpowerin kanssa.


Hae paikkaa pikaisesti Manpowerin hakulinkin kautta. Jätä vähintään nimesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi! Voit myös lisätä CV:si / hakemuskirjeesi.

Toimi nopeasti, sillä teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä hakuajan sisällä!


Rekrytointiprosessista vastaa Manpowerin Recruitment Consultant Alma Rista, joka antaa sinulle tarvittaessa lisätietoja: [email protected] / 040 6107 241.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.