Sisäisen viestinnän asiantuntija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Grano -konserni on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 22 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee lähes 900 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa.

Löydät meistä lisää osoitteessa www.grano.fi

Oletko sisäisen viestinnän ammattilainen, ja etsit uusia haasteita?

Haemme muutosmatkamme tueksi ja kahdeksanhenkisen HR-tiimimme kyvykkyyden lisäämiseksi sisäisen viestinnän asiantuntijaa.

Sinulla on keskeinen rooli sisäisen viestintämme kehittämisestä aina strategisesta suunnittelusta operatiiviseen toteuttamiseen. Toimenkuvasi koostuu kehittämistyön lisäksi monipuolisista sisällöntuotantotehtävistä sisäisissä kanavissamme. Teet tiivistä yhteistyötä monien sisäisten sidosryhmiemme kanssa ja ammennat organisaatiostamme uusia ideoita esimerkiksi blogeihin, intraamme ja henkilöstölehteemme. Työskentelet tuloksellisesti, sisäistä viestintäämme kehittäen ja tehostaen, ja samalla yhtiön johtoa tukien. Raportoit tehtävässäsi konsernin henkilöstöjohtajalle.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vankkaa kokemusta sisäisen viestinnän kokonaisvaltaisista tehtävistä. Olet sosiaalisen median mahdollisuudet tunteva idearikas ja rohkea, ja nautit tekstin tuottamisesta sekä uusien toimintatapojen kehittämisestä. Sinulla on näkemystä siitä, miten huomioida eri työntekijäryhmät viestintätilanteissa, jossa yhtenäinen yrityskulttuuri ja yhteneväiset toimintatavat ovat luomisvaiheessa. Tartut innolla myös rutiininomaisempiin viestinnän tehtäviin.

Olet hyvä organisoimaan ja priorisoimaan ja pystyt hoitamaan useitakin projekteja samanaikaisesti. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja uskallat tehdä päätöksiä myös itsenäisesti.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden päästä avainroolissa rakentamaan Grano -konsernin kokonaisvaltaista strategialähtöistä sisäistä viestintää yhteistyössä mm. yhtiön johdon, liiketoiminnan edustajien ja markkinointitiimin kanssa. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään pohjoismaiden johtavassa alan organisaatiossa. Granolaiseen tapaan olemme joustavia - teemme töitä sieltä käsin, mistä se kullekin parhaiten onnistuu.

Me emme elä irti todellisuudesta. Emme siis odota, että työssä onnistumiset ovat aina täydellisiä. Olemme ikuisesti jatkuvalla tutkimusmatkalla. Emme hylkää vanhoja oppeja vain siksi, että uusia ja kimaltelevia juttuja on keksitty. Luovumme kuitenkin mielellämme sellaisesta mikä ei toimi, ja opimme tilalle jotain vaikuttavampaa.

Hakuohjeet

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 12.6.2022 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, p. 050 570 3680, heli[email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.