Standardointiasiantuntija

SESKO on maamme sähköteknisen alan standardointijärjestö. Sääntöjensä mukaan SESKO osallistuu alansa kansainväliseen (IEC) ja eurooppalaiseen (CENELEC) yhteistyöhön Suomen edustajana sekä saattaa tämän työn tulokset kansallisiksi SFS-standardeiksi. Lisäksi SESKO osallistuu eräisiin sertifiointijärjestelmiin.

Etsimme asiakkaallemme SESKO:lle

STANDARDOINTIASIANTUNTIJAA (SÄHKÖ- JA ELEKTRONIIKKA- ALA)

määräaikaiseen työsuhteeseen.

Standardointiasiantuntijana osallistut kansainvälisten standardointijärjestöjen IEC:n ja CENELECin teknisten ryhmien vastinryhmien toimintaan sekä kansallisiin ja kansainvälisiin standardointikokouksiin. Osallistut vastuualueesi teknisten ryhmien tiedottamiseen ja vuoropuheluun niin ryhmän ydinalueelta kuin sivuaviltakin alueilta. Tähän liittyy tiedotus- ja markkinointiaineistojen valmistelu ja laadinta oman alueen komiteoiden osalta sekä SESKOn verkkosivujen ylläpito omien komiteoiden osalta. Lisäksi olet mukana yhdistyksen verkkosivujen (sesko.fi) päivitysprojektissa, jossa tehtäviisi kuuluvat hallinnolliset dokumentoinnin tehtävät, yhteydenpito valittuun verkkosivustojen toimittajaan, projektiviestintä, sisällön työstö, toiminnallisuuksien määrittely ja testaus, työpajaosallistumiset sekä verkkosivujen tuotantoon siirto.

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla soveltuva sähkötekniikan tai elektroniikan tms. tutkinto (esim. DI tai AMK insinööri). Katsomme eduksesi erityisesti osaamista sähköverkkotekniikasta ja sähkötyöturvallisuudesta. Koulutuksen lisäksi odotamme työn kautta hankittua sähkö- ja elektroniikka-alojen tuntemusta. Voit olla kokenut alan ammattilainen tai alan kokemusta kerryttävä tulokas. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot vähintään suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi standardoinnin tuntemusta sähköpuolella.

Henkilönä olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen henkilö, jolta löytyy innokkuutta ja halua kehittää ja kehittyä itse. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämänen, 050 516 0054 / mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.