Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

System Engineer


Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä. Lue lisää https://www.valmet.com/fi/

Haemme nyt Tampereelle
System Engineeria.

Valmet Automaation Tampereen toimituskeskus etsii osaajaa 'Initialization & System testing' -tiimiin palvelemaan globaaleja Valmet DNA -automaatiojärjestelmätoimituksia. Tässä tehtävässä vastuullasi ovat automaatiojärjestelmien sekä siihen liittyvien työasemien, palvelimien ja verkkolaitteiden alustaminen ja integrointi osaksi kokonaista järjestelmää sekä järjestelmätestaus toimituskeskuksessa tehdaskoestusta varten.

Olet osa 13 ammattilaisen tiimiä, joka tukee sinua työssäsi. Tehtävässä työskentelet globaalissa ympäristössä sujuvasti myös englannin kielellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- Tehtävään soveltuvaa taustaa alalta tai vähintään tietotekniikan Datanomin tutkintoa
- Tietotekniikan ja tietoliikennetekniikan perusteiden ymmärrystä
- Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin- ja suomenkielen taitoa

Lisäksi arvostamme
- Työkokemusta automaatiojärjestelmistä tai tietoliikenneverkoista
- Erilaisten IT-työkalujen ja -järjestelmien hallitsemista
- Paineensietokykyä ja monipuolisen projektiluontoisen työn hallintaa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan toimintaympäristön Valmetin automaatiojärjestelmän parissa. Tehtävä on alkuun määräaikainen arkityö (38h/vko ja 6 kk), mutta mahdollisesti myöhemmin vakinaistettava.

Hae tehtävää 15.6. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "System Engineer, Tampere" -kautta.
Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Sari Ojanen, sari.ojanen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.