Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

System Specialist

Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 perustettu lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden maahantuoja ja valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Hau-Hau Champion, Prima Dog, PrimaCat, Planet Pet Society, Kennelpakaste sekä Freddy ja Birdy. Olemme yksi merkittävimmistä lemmikkialan toimijoista Suomessa, toimitamme lemmikeille huipputuotteet vastuullisesti ja ammattitaidolla. Meille lemmikkien hyvinvointi on kunnia-asia! Tutustu meihin osoitteessa: www.primapetpremium.fi.

Haemme Prima Pet Premium Oy ja sen konserniyhtiöihin IT-tiimin vahvistukseksi


System Specialistia

Vastaamaan toiminnanohjausjärjestelmän kehitykseen, ylläpitoon sekä päivittäisen käyttöön liittyvän tuen ja opastuksen tehtäviin.

Haemme tehtävään kokenutta järjestelmäasiantuntijaa, jolla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) käyttämisestä ja haluat olla myös vaikuttamassa omalta osaltasi liiketoimintaprosessien kehittämiseen ja sparrailet mielellään eri sidosryhmien kanssa myös IT-alueen ulkopuolella. Tulet työskentelemään roolissa nuorekkaan IT-tiimin, liiketoiminnan edustajien sekä muiden kohdemaiden järjestelmäkäyttäjien kanssa. Asiakkaamme käyttää toiminnanohjausjärjestelmänään Microsoft NAV-ohjelmaa, jonka aiemmasta käyttökokemuksesta on etua. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kehittyä uusien järjestelmien parissa, joten myös sinun taustasi voi olla myös jonkun toisen ERP-järjestelmän parista ja haluat nyt laajentaa osaamistasi Microsoft-maailmaan.


Viihdyt ja menestyt tehtävässä, jos haluat ratkaista tietoteknisiä ongelmia omalla tehtäväalueellasi, kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi, nautit projektityöskentelystä ja haluat olla kehittämässä järjestelmää eteenpäin liiketoiminnan tarpeita peilaten. Huomaathan, että työyhteisömme ei sovi allergisille, sillä toimistokoirat kuuluvat vakiokalustoon.


Työtehtäväsi roolissa koostuvat:
- Toiminnanohjausjärjestelmän kehitys- ja käyttöönottoprojekteista
- Pääkäyttäjien tukemisesta ja järjestelmäkoulutuksesta Suomessa, Ruotsissa sekä Virossa
- Järjestelmään liittyvien asioiden koordinoinnista eri sidosryhmille, kuten pääkäyttäjille tai ulkoisille yhteistyökumppaneille
- EDI-sanomaliikenteen hallinnasta sekä sähköisten myynti- ja ostolaskujen toimivuudesta vastaamisesta


Toivomme, että sinulle on tuttuja osa seuraavista asioista tai olet valmis oppimaan:
- Dynamics NAV/Business Central tai jokin muu toiminnanohjausjärjestelmä
- Microsoft SQL-palvelimen hallinnan perusosaaminen sekä SQL-kyselyjen kirjoitus
- Liiketoimintaprosessien ja taloushallinnon ymmärtämys
- Ymmärrys tukkukaupasta, sisälogistiikasta ja tuotantoprosesseista
- EDI sanomat
- Tableau tai MS Power BI
- Azure
- Web Services
- Windows palvelin infra

Eteenpäin pyrkivä IT-tiimimme on tukenasi tehtävässä onnistumisessa. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja paikan mukavassa työyhteisössä sekä monipuolisia työtehtäviä Pohjoismaiden nopeimmin kasvavassa lemmikkieläinalan yrityksessä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, alkaen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?


Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 27.7.2020 osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Sari Ojanen, p. 040 5211 366, sari.ojanen(at)fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.