Taloushallinnon ammattilainen


Administer Oyj on taloushallintopalveluihin ja ohjelmistokehitykseen keskittyvä asiantuntijayritys, joka tarjoaa huippuluokan taloushallinnon ratkaisuja, pilvipalveluja ja integroituja sovellusratkaisuja. Administer konsernin tytäryhtiöistä Adner Oy palvelee erityisesti suurasiakkaita, Silta Oy tarjoa palkkahallinnon ja henkilöstöhallinnon palveluja, EmCe tuottaa taloushallinnon ohjelmistopalveluja ja Kuntalaskenta Oy tarjoaa nykyaikaisia, sähköisiä taloushallinnon palveluita kunnille ja yhteisöille. Konsernimme työllistää noin 600 asiantuntijaa. Administer konserni toimii usealla paikkakunnalla Suomessa sekä Tukholmassa ja Tallinnassa.

Olemme alan isoimpia toimijoita ja haemme nyt kasvumme varmistamiseksi


TALOUSHALLINNON AMMATTILAISIA (avustavia kirjanpitäjiä)


vastaamaan asiakasyritystemme taloushallintopalveluista. Tehtäviisi kuuluvat osto- ja myyntireskontranhoito, myyntilaskutus, ulkoiseen laskentaan liittyvät tehtävät, kuten kirjanpito, tilinpäätökset ja viranomaisilmoittaminen. Työnkuva muotoutuu osaamisesi tason mukaan.


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua ja kykyä palvella asiakkaitamme. Administerilla numeroiden takana on innovatiivinen ja aktiivinen neuvonantaja, joka haluaa tehdä asiat helpoiksi asiakkaillemme.


Sinulla on itsenäinen, huolellinen ja vastuullinen ote työhösi. Koulutus- ja kokemustaustan lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito ja Lemonsoft -järjestelmä osaaminen katsotaan eduiksi. Odotamme myös, että sinulla on kokemusta eri taloushallinnon järjestelmistä ja osaat käyttää exceliä hyvin.


Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, motivoivan palkitsemismallin, kannustavan työilmapiirin sekä kehittymismahdollisuuksia. Tehtävä on aluksi määräaikainen, minkä jälkeen mahdollisuus jatkaa.

Oletko etsimämme asiakaspalvelun ja taloushallinnon taitaja?

Tule mukaan rakentamaan Administerin menestystä!TÄYTÄ HAKEMUS!


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 29.6.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Niina Kronqvist p. 040 516 9903 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.