Taloushallinnon assistentti

Oletko taloushallinnon osaaja, joka etsii mielenkiintoista ja kansainvälistä työyhteisöä? Kiinnostaisiko sinua päästä näkemään televisioalaa konepellin alta?

Televisioalalla toimiva asiakkaamme etsii kiireapuun kokoaikaista taloushallinnon assistenttia hoitamaan päivittäisiä taloushallinnon juoksevia tehtäviä. Työsuhde solmitaan aluksi kolmen kuukauden ajaksi, mutta kiireavulle voi olla tarvetta kuuden kuukauden ajaksi.

Työpäivät vietät pääasiassa seuraavissa tehtävissä:

  • Ostolaskujen ja ostoreskontran hoitaminen
  • Taloushallinnon sähköpostilaatikon purku. Postilaatikkoon tulee mm. freelancer-artistien laskuja ja muita pyyntöjä talousosastolle.
  • Muut juoksevat asiat liittyen mm. etuuksiin, palkkoihin, matkalaskuihin ja kuitteihin.

Toivomme, että sinulla on:

  • Kokemusta taloushallinnon tehtävistä, voit olla junior-osaaja tai jo kokeneempi konkari
  • Oma-aloitteisuutta ja tahtoa tarttua toimeen
  • Joustavuutta ja paineensietokykyä
  • Suomen kielen osaamista ja vahvaa englannin kielen osaamista
  • Hyvät IT-taidot. Eduksesi on kiinnostus/osaaminen erilaisista järjestelmistä.


Tarjolla on monipuolinen työnkuva suuressa kansainvälisessä kasvuyrityksessä, mielenkiintoisella alalla. Yrityksen ytimessä on ennakkoluulottomuus ja rohkeus - täällä saat luvan tehdä virheitä ja kasvaa. Palkkaus on noin 2600-2900e/kk osaamisesi mukaan. Jos olet kokenut osaaja, palkka on neuvoteltavissa.

Työ on määräaikainen ja kokoaikainen 37,5h/viikko, työaika on joustava arkityö. Toimipaikka sijaitsee Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Voit tehdä osan työviikosta myös etänä. Työsuhde solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:
Oona Criado, [email protected], 040 185 8306
Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.