Taloushallinnon assistentti, Savox

Savox Communications Oy Ab (Ltd) on kansainvälinen konserni, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita sekä työsuojeluun liittyviä laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuustietokoneet ja -näytöt sekä search & rescue -tuotteet. Konsernin liikevaihto tulee ylittämään tänä vuonna 50 milj. € ja Savoxilla on voimakas kasvustrategia.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Savox Communications Oy:lle uutta vahvistusta heidän taloushallinnon tiimiinsä.

Etsimämme taloushallinnon assistentin työpiste tulee sijaitsemaan Espoon Keilarannassa. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö (liukuva työaika). Työtä voi tehdä myös osittain etänä.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan:

- Ostoreskontran hoito, sisältäen mm. sisään tulevien laskujen esitiliöinnin, kierrätyksen sekä kohdistuksen ostotilauksia vastaan sekä muut ostoreskontraan liittyvät selvitystyöt

- Konserniyhtiöltä edelleen laskutettavien kulujen manuaalinen laskutus

- Konsernin osto- ja myyntireskontran täsmäytys yhdessä konserniyhtiöiden taloushallinnon kanssa

- Matkalaskujärjestelmän hoito, sisältäen mm. puuttuvien luottokorttikuittien hallinnoinnin

- Avustaminen tullausilmoitusten kohdistuksessa ostolaskuille

- Muut taloushallinnon tehtävät

Yhtiön kirjanpito on ulkoistettu tilitoimistolle, joten toimit tässä tehtävässä tiiviissä yhteistyössä tilitoimiston ja yhtiön oman organisaation kanssa. Työkaluista käytössä on mm. Iscala, Netvisor, Bezala ja Excel.

Odotamme hakijoilta:

- Soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi)

- Aiempi työkokemus samanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi

- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

- Perushyviä IT-taitoja

Menestyt tässä tehtävässä, mikäli olet ongelmanratkaisukykyinen, oma-aloitteinen ja nautit vastuullisesta sekä sopivan itsenäisestä työtehtävästä. Sinulla on tarkka ja huolellinen työote. Omaat positiivisen asenteen työntekoa kohtaan ja olet innokas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle:

- Kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen

- Pienen ja ammattitaitoisen taloushallintotiimin tuen

- Kattavan perehdytyksen

- Työpaikan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä yrityksessä

- Työsuhde-etuina mm. lounasetu ja liikuntaetu sekä mahdollisuus työsuhdepolkupyörään

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työ herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Senior Recruitment Consultant Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]i

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.