Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Taloushallinnon osaaja etätyöhön

Tilanhoitajat Skogssällskapet Finland Oy Ab on valtakunnallinen ja kasvua hakeva metsäteollisuudesta riippumaton palveluyritys. Toimialana on maa- ja metsäomaisuuksien hoito ja yritys tarjoaa maaomistukseen, metsiin ja rakennuksiin liittyviä palveluja.

Oletko kiinnostunut taloushallinnon monipuolisista tehtävistä ja valmis laajentamaan osaamistasi edelleen?

Haemme nyt taloushallinnon tehtäviin ammattitaitoista henkilöä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan yrityksen kokonaisvaltaisesta taloushallinnon hoidosta. Työ on osa-aikainen ja työtä tehdään kokonaisuudessaan noin 2 viikkoa kuukaudessa. Työajoissa ollaan joustavia, kuitenkin niin että raportointi hoituu ajallaan. Työ on mahdollista tehdä pääosin etänä.

Tehtäviisi kuuluu

  • Juoksevan kirjanpidon laatiminen
  • Myynti- ja ostoreskontrista huolehtiminen
  • Talouden seuranta
  • Vastuu käytetystä taloushallinnon järjestelmästä (Visma)
  • Arvonlisäveroilmoituksen antaminen
  • Palkanlaskenta, työnantajamaksut ja tulorekisterin ilmoitukset
  • Tilinpäätöksen, taseen ja veroilmoituksen laadinta
  • Työnantajan lakisääteisten vakuutusten hoitaminen
  • Laskutus

Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä, tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta, hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa ruotsin tai englannin kielen taitoa. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja kestät hyvin niin painetta kuin rutiinejakin. Olet oma-aloitteinen ja suhtaudut myönteisesti sekä joustavasti erilaisiin työtehtäviin. Sisäisen asiakaspalvelun luottamuksellinen rooli edellyttää sinulta kykyä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme vastuullisen tehtävän kasvavan yrityksen taloushallinnossa, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöhön. Roolissa on mahdollista kasvaa yrityksen mukana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Kati Tyrväinen, kati.tyrvainen@manpowergrop.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.