Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

TALOUSHALLINNON OSAAJA / ASIAKASPALVELIJA,Seri-Deco Oy, Tuusula

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu Tuusulassa sijaitseva graafisen alan tuotteiden maahantuoja. Liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee 40 työntekijää. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. tarra- ja tulostusmateriaalit, display-telineet, suurkuvatulostimet, tarraleikkurit ja laserit sekä niiden huoltopalvelut. Seri-Deco on osa maailmanlaajuista Spandex-konsernia, joka toimii 19 maassa ja työllistää yli 900 työntekijää.


Haemme yhteistyökykyistä, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä

TALOUSHALLINNON OSAAJAA osaksi toimistotiimiämme.

Työpäiväsi koostuu pääasiassa erilaisten taloushallinto- ja raportointitehtävien hoidosta, mutta samalla olet osa 6 hengen toimistotiimiämme, joka vastaa yrityksen päivittäisen arjen sujuvuudesta. Käytännössä taloushallintotehtävien lisäksi teet joustavasti jonkin verran asiakaspalvelutyötä ja muita hallinnollisia tehtäviä. Valittava henkilö työllistyy toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Seri-Decolle. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Taloushallinnon tehtäviisi kuuluu mm:

 • laskutuksen ja myyntireskontran hoitaminen
 • ostolaskujen käsittely
 • muut päivittäiset taloushallinon tehtävät
 • konsernin raportointia ja raportointia johdon tarpeisiin

Asiakaspalvelun tehtäviisi kuuluu:

 • suomalaisten asiakkaiden palveleminen puhelimitse ja sähköpostitse
 • verkkokaupan tilausten käsittelyä sekä myynnin avustamista
 • muita yleisiä toimistotehtäviä

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • taloushallinnon peruskoulutusta (esim. merkonomi, tradenomi) ja/tai aikaisempaa kokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä, esim. osto tai myyntilaskuista
 • aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä
 • toimistoohjelmien sujuvaa käyttötaitoa (erityisesti Microsoft Excel -osaamista sekä ERP-järjestelmätuntemusta)
 • englannin kielen taitoa
 • halua oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi
 • omaaloitteista työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän nopeasti kehittyvässä yrityksessä, mahdollisuuden kehittää omalla panoksellasi liiketoimintaamme sekä mukaansatempaavan työyhteisön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään to 14.11., rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva,

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.