Tarjouslaskija, Lipa-Betoni Oy


Lipa-Betoni Oy on vuonna 1976 perustettu betonielementtitehdas. Tuotevalikoimaamme kuuluvat jännittämättömät elementit asuin-, liike- ja teollisuusrakentamisen tarpeisiin. Kiertomuotillinen tuotantolinja sallii nopeatkin muutokset tuotannossa, jolloin pystymme reagoimaan asiakkaan muuttuviin tarpeisiin sekä varmistamaan oikea-aikaiset elementtitoimitukset. Tehtaamme sijaitsee Naarajärvellä ja työllistää n. 40 alan ammattilaista.

Haemme nyt Lipa-Betonille Naarajärvelle myynnillistä

TARJOUSLASKIJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti tarjouslaskennan vaiheista tarjouspyynnöistä aina sopimuksen solmimiseen saakka. Työpäiväsi aikana joudut usein nopeastikin reagoimaan muuttuviin tilanteisiin, joten tehtävässä vaaditaan tarkkuutta ja huolellisuutta, mutta samalla kykyä pitää useita lankoja käsissä yhtä aikaa. Persoonaltasi olet joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulta löytyy kykyä työskennellä oma-aloitteisesti ja työnlaatu on sinulle tärkeä asia. Voit olla jo urallasi edennyt valmis osaaja tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Toivomme, että sinulla on alan koulutus esim. rakennusmestari tai -insinööri. Lisäksi kattava perehdytys ja ammattitaitoisen tiimin tuki auttaa sinua onnistumaan työssäsi. Kun hallitset työsi itsenäisesti, voit halutessasi työskennellä osittain myös etänä.

Mikäli haluat liittyä osaksi hyvämaineisen yhtiön työporukkaa, hae tehtävää ripeästi!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi viimeistään 2.5.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.