Tekninen piirtäjä, STANLEY Security


Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvontaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus- ja henkilöturvajärjestelmiä. Olemme osa Stanley Black & Deckerin omistamaa globaalia Stanley Security Solutionsia. Suomessa Stanley Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja. Katso lisää www.stanleysecurity.fi.

Varmistaaksemme menestyksen jatkumisen ja korkean asiakastyytyväisyyden myös tulevaisuudessa, etsimme nyt TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ.

Mistä työpäiväsi koostuvat?
Jos innostut kun puhutaan "arkkitehtipohjien siivouksesta" ja "punakynäversioiden puhtaaksi piirtämisestä", niin tämä voi olla etsimäsi uusi mahdollisuus! Toimit tehtävässäsi turvallisuusjärjestelmien teknisenä piirtäjänä ja dokumentoijana. AutoCAD on tärkein työkalusi ja sen avulla piirrät ja yhdistät olemassa oleviin kuviin esim. kulunvalvontakaavioita, prk-videovalvontajärjestelmiä tai piirrät esim. palokuvia. Työpisteesi voi sijaita Oulussa, Tampereella tai Helsingissä, käytössäsi on myös laaja etätyömahdollisuus perehdytysjakson jälkeen.

Mitkä asiat auttavat Sinua menestymään tehtävässä?
Sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä aito halu kehittyä turvallisuusalan osaajaksi. Toivomme sujuvaa ohjelmisto-osaamista ja erityisesti että AutoCAD on sinulle entuudestaan tuttu työkaluna. Etsimämme persoona on järjestelmällinen, omaa hyvän priorisointitaidon ja on ratkaisukeskeinen, kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön. Työkielenä on suomi mutta konsernikieli on englanti, jonka osaaminen tukee myös ohjelmistojen käyttöä.

Mitä voimme tarjota Sinulle?
Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä ja johtavassa turvallisuusalan palveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa huippuammattilaiseksi! Koko Stanley Black&Deckerin henkilöstö omaa vahvan palveluasenteen, töitä tehdään ammattimaisesti ja luotettavasti. Tiimiisi kuuluisi laajan kokemuksen omaavat ja osaavat kollegat, käytössäsi on toimintaa tukevat järjestelmät sekä globaalin konsernin edut. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöön ja henkilökuntaetuihin osoitteessa: https://ura.stanleysecurity.fi/home.

Työsuhde alkaa 6kk määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollista rekrytoitua yrityksen omille kirjoille. Käytössä on Paltan toimihenkilöiden työehtosopimus, työaika on 37,5/vko.

Ja vielä viimeisenä hakuohjeet!
Haethan paikkaa viimeistään 5.3.2021 oheisen linkin kautta, liitäthän hakukirjeeseen myös palkkatoiveen. Sopivien ehdokkaiden löydyttyä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anu Erkkilä kaikille avoimessa videotapaamisessa torstaina 25.2.2021 klo 15:00-15:30. Liity tapaamiseen osoitteessa https://pexip.me/meet/91943929 (käytä mieluiten Chrome-selainta, kopioi osoite URL selaimeen ja paina "Join through browser" - - > "Join now").

Tavoitat Anun myös puhelimitse numerosta 040 5460 862 sekä sähköpostitse osoitteesta anu.erkkila@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.