Tekninen projektipäällikkö, Alma Mediapartners Oy

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista

Haluatko olla rakentamassa tulevaisuuden asunnonvaihdon digipalveluita?

TEKNISENÄ PROJEKTIPÄÄLLIKKÖNÄ

pääset uudistamaan kuluttajien ja ammattilaisten asunnonvaihtoprosessiin liittyviä palveluita, oli kyseessä Etuovi.com, Vuokraovi.com tai ammattilaisten toiminnanohjausjärjestelmät.

Asuminen on digitaalisessa murroksessa ja tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana rakentamassa ja kehittämässä uutta palvelualustaa alan johtavien toimijoiden kanssa!

Avaintehtävänäsi on luotsata asumisen järjestelmien uudistushanketta eteenpäin yhdessä liiketoiminta- ja tuoteomistajan kanssa. Olet mukana määrittelyssä, tehtävien palastelussa ja priorisoinnissa, vastaat scrum masterina toimimisesta ja yhteistyöstä ohjelmistokumppaniemme kanssa.

Tehtäväsi uusien toteutusteknologioiden ja leanin palvelukehityksen maailmassa on vaativa, mutta tukenasi ovat kokeneet kollegat, ketterästi toimivat kehitystiimit sekä alan huippuasiantuntijat.

Toimintatyyliltäsi olet ratkaisu- ja tavoitekeskeinen ja pidät punaisen langan käsissä, myös kiireen keskellä. Sinulla on jo kokemusta tuotekehitysprojekteista, mielellään hajautetuista ohjelmistokehityshankkeista ketterin menetelmin. Osaamista rajapintojen ja tietomallien suunnittelusta sekä prosessien kuvaamisesta. Olet tottunut dokumentoija. Viestit selkeästi niin suomeksi kuin englanniksi ja toimit luontevasti kumppaneiden kanssa ja pystyt kommunikoimaan sisäisesti eri tiimien välillä. Sinulla on jo ehkä kokemusta pilvipalveluista, mikropalveluarkkitehtuurista ja serverless-ratkaisuista. Lisäksi olet rohkea ja haluat oppia uutta - arvostamme can-do -asennetta. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ohjelmistotekniikasta.

Tarjoamme sinulle Alma Mediapartnersilla iloisen yli 100 hengen asiantuntijan työyhteisön, kilpailukykyiset työsuhde-edut, erinomaiset etätyöskentelymahdollisuudet ja mahtavat työskentelytilat. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella.

Käy kurkkaamassa miksi Laurin mielestä kannattaa tulla Almalle töihin:

https://www.youtube.com/watch?v=LVaOCYX8zyU

Brändimme Etuovi.com ja Vuokraovi.com tarjoavat haastavia ja monipuolisia töitä Suomen suosituimpien asumisen verkkopalveluiden parissa. Tarjoamme kiinteistönvälitysalalle markkinoiden johtavan KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus asumisen toimialan palveluiden ylläpidosta ja kehittämisestä.

https://devaaja.almamedia.fi/

https://twitter.com/almadevelopers

#rohkeuskasvaa

#almaspirit

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 19.4.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa, Sari Ojanen sari.ojanen@fi.experis.com

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa ja valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan Alma Median palvelukseen.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.