Tekninen suunnittelija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.kW-set Oy on varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme yhteistyössä luotettavien isojen eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa ja olemme mm. Cummins varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme kattaa teollisuusluokan dieselgeneraattorit 11 kVA - 3300 kVA, isommat tehot ovat mahdollisia asentamalla useampi laite rinnan. Laajan toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin.

Periaatteemme "Me pidämme sen käynnissä" mukaisesti hoidamme tuotteidemme asennukset, käyttöönotot, määräaikaishuollot ja varaosapalvelun. Huoltosopimuksemme varmistaa säännölliset huollot ajallaan. Vuokraustoiminnassa toimitamme myös teollisuusluokan jäähdytyslaitteet prosessin tai tuotannon jäähdyttämiseen.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 13 miljoonaa euroa ja työllistämme 28 henkilöä. Lue meistä lisää: www.kwset.fi

Haemme joukkoomme Tuusulaan vakituiseen työsuhteeseen osaavaa TEKNISTÄ SUUNNITTELIJAA vahvistamaan kasvavaa organisaatiotamme.

Teknisenä suunnittelijana vastaat teknisten piirustusten ja suunnitelmien laatimisesta, jotta varavoimakoneprojektimme voidaan toteuttaa sovitusti. Osallistut alussa tarjousvaiheessa tehtäviin piirustuksiin ja suunnitelmiin, myöhemmin rooli laajenee projektiemme toteutusvaiheessa olevien suunnitelmien tekemiseen. Suunnittelutyö tehdään Solidworks 3D ohjelmistolla. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme lisäksi myynti- insinöörien, projektipäälliköiden ja muiden suunnittelijoiden kanssa projektien edistämiseksi.

Tehtävänkuvan keskeiset vastuut:

  • Laadit teknisiä piirustuksia ja suunnitelmia varavoimakoneprojektien toteuttamista varten
  • Tarkastat ja päivität olemassa olevia teknisiä asiakirjoja tarpeen mukaan
  • Osallistut projektiemme laitesuunnitteluun ja niiden valintaan
  • Ylläpidät teknistä dokumentaatiota
  • Osallistut yhtenä tiimin jäsenenä suunnittelutapaamisiin asiakkaan kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Teknistä koulutusta ja/tai kokemusta teknisenä suunnittelijan tehtävistä
  • Osaaminen Solidworks 3D ohjelmistosta tai vastaavasta 3D suunnitteluohjelmistosta
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta teknisessä piirtämisessä ja dokumentoinnissa
  • Hyvät viestintätaidot ja kyky työskennellä tiimissä
  • Hyvää englannin kielen taitoa

Miksi kW-setille?

Liity energiseen ja motivoituneeseen tiimiimme, joka panostaa sekä ammatilliseen kasvuusi että työhyvinvointiisi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa. Jottei päiväsi tule yksitoikkoisiksi, monipuolisissa ja haastavissakin asiakasprojekteissa tulet takuulla oppimaan uutta, kehittymään ja syventämään osaamistasi. Ihmisläheisessä ja yhteisöllisessä kulttuurissamme kuulemme, jaamme ja opimme toisiltamme. Pääset vaikuttamaan projekteihin alusta alkaen ja tuomaan omat tekniset näkemyksesi esiin.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää pian, viimeistään 8.10.2023 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti: Liisa Jenkins: [email protected], puh. 050 527 3453

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.