Tietojärjestelmäsuunnittelija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue, joka aloitti toimintansa 1.1.2023. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue yhdistää yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150:tä asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tietohallintopalveluissa työskentelee noin 80 päätoimista viran- ja toimenhaltijaa. Asiakas- ja potilastiedon hallinta on viime vuosien aikana siirtynyt lähes kokonaan sähköiseksi. Käynnissä on jatkuvasti erilaisia laajoja kehityshankkeita, jotka vaativat vahvaa ammatillista osaamista.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue hakee tietohallintoon vakituiseen toimeen

TIETOJÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJAA

tietojärjestelmien ja integraatioiden suunnittelutehtävien pariin.

Tietojärjestelmäsuunnittelijan tehtävä on asiantuntijatehtävä, johon sisältyy erilaisia ja eri laajuisia tietojärjestelmien ja integraatioihin liittyviä suunnittelu- ja ylläpitotehtäviä sekä muita vaihtelevia projektitehtäviä. Pääosa valittavan henkilön vastuulle tulevista tehtävistä tulee liittymään mm. järjestelmävastuisiin ja tietojärjestelmien integraatioihin. Näiden lisäksi erilaiset ohjelmointitehtävät ja ohjelmistorobotiikan tehtävät ovat mahdollinen osa työnkuvaa.

Koulutus ja työkokemus:

 • Soveltuva amk- tai korkeakoulututkinto (esim. amk ins. tietotekniikka)
 • 2 vuotta työkokemusta ICT-alan suunnittelutehtävistä

Tehtävässä edellytetään:

 • Kokemusta tietojärjestelmien suunnittelu- ja ylläpitotehtävistä sekä niiden yhteen toimivuuden suunnittelusta
 • Tietokantaosaamista (esim. MySQL)
 • Kokemusta tietojärjestelmien integraatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta
 • Windows-palvelimien tuntemusta (perusymmärrys riittää)
 • Tietoliikennetekniikan tuntemusta (perusymmärrys riittää)
 • Erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

 • Ohjelmistorobotiikan tuntemus
 • Tietoturva ja -suoja osaaminen
 • Kokemus projektityöskentelystä
 • Palvelumuotoilun tuntemus
 • Ohjelmointikokemus (Esim. C# tai Python)

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset ICT:n näkökulmasta antamaan oman kädenjälkesi toimivan terveydenhuollon hyväksi. Tärkeässä tehtävässä saat hyvinvointialueen tietohallinnon johdon ja kollegoiden täyden tuen. Hyvinvointialue on organisaationa koulutus- ja tutkimusmyönteinen ja tukee vahvasti henkilökuntansa kehittymistä. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti edistetty mm. etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan käyttöönotolla.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät HYVTES mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

HYVAEP on savuton työpaikka.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi (tietojärjestelmäsuunnittelija) viimeistään 23.7. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Principal Talent Advisor Jari Auronen, puh. 0408388064 tai [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.