Työnjohtaja, Linja-autokorjaamo

YES-EU Oy ("YES") on yritys, joka toimii Yutong-bussien jälleenmyyjänä Pohjoismaiden markkinoilla. Yutong-sähköbussit on suunniteltu vaikeisiin käyttöolosuhteisiin, ja ne ovat osoittautuneet toimiviksi korkeimmalla tasolla todellisissa käyttöolosuhteissa. Yutong on maailman suurin linja-autovalmistaja, jonka tuotantokapasiteetti on jopa 95 000 linja-autoa vuodessa. YESillä on myös valikoima tukituotteita ja -palveluita asiakkailleen, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin, kuten akkujen jälkimarkkinaedustajan asema ja DC-latauslaitteiden myynti- ja korjauspalvelut. YES on kasvanut nopeasti viime vuosina yhdeksi Suomen suurimmista sähköbussien toimittajista

Liiketoiminnan kasvaessa etsimme nyt Suomeen

Työnjohtajaa

Vantaan toimipisteeseen, toimimaan esimiehenä asentajille sähkölinja-autokorjaamossa. Pääasialliset työtehtäväsi tulevat olemaan korjaamon päivittäisen toiminnan ylläpito, asiakaspalvelu sekä laskutus. Näiden lisäksi olet tiiviisti tekemisissä varaosien kanssa. YES-EU:n korjaamo vastaa kokonaisvaltaisesti myymiensä linja-autojen huollosta, joten kaikki sähkölinja-autojen osat sekä tekniikka tulevat hyvin tutuiksi. Vastaat tehtävässä Korjaamopäällikölle ja sijaistat häntä välillä.

Tähän tehtävään sopivalta henkilöltä tulisi löytyä kokemusta raskaan kaluston huoltotoiminnasta. Sinun tulee myös viihtyä asiakasrajapinnassa, joten työkokemus asiakkaiden parissa toimimisesta, joko ajoneuvoalalta tai joltain muualta alalta, katsotaan eduksi. Tehtävään edellytetään sujuvaa suomen kielen- sekä vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. C-ajokorttipätevyys katsotaan eduksi. YES-EU:lla työskennellään pienessä porukassa nopeasti muuttuvalla sekä kasvavalla alalla, jossa kehittymishalu sekä joustavuus ovat edellytyksiä menestymiselle.

Mitä tarjoamme?

Palkkaus tehtävään tulee olemaan arviolta 3000 - 3500 €/kk. Lopullinen palkka neuvotellaan. Lisäksi etuinasi tulevat olemaan kattava työterveyshuolto ja hoitovakuutus. Saat meiltä myös liikuntaedun, puhelinedun, sekä nuorekkaan ja innostavan työporukan ympärillesi.

Pääset mukaan voimakkaasti kasvavan sähköisen liikenteen alalle, yritykseen, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin omaan työnkuvaasi kuin myös yrityksen menestykseen, oman kädenjälkesi kautta.

Täytämme tehtävän yhteistyössä Manpowerin kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 7.9.2022 mennessä. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Äikäs, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.