Tilaustenkäsittelijä, osa-aikainen, Espoo

Piresma on suomalainen vuonna 1985 perustettu perheyritys. Maahantuomme laadukkaita Eurooppalaisia tuotteita urheiluvälineistä ja puistokalusteista kotitalous- ja hygieniatuotteisiin ja edustamme alallaan tunnettuja kansainvälisiä brändejä. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu suomalaisten kauppaketjujen lisäksi kuntien ja kaupunkien hankintayksiköt sekä koulut, päiväkodit sekä muut liikuntaa järjestävät yhteisöt.

Nettikaupassamme www.piresmanet.fi on Pohjoismaiden laajin valikoima toiminta-, leikki- ja liikuntavälineitä. Lisätietoa kotitaloustuotteistamme saat kotisivuiltamme www.piresma.fi.

Haemme nyt positiivista, hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa ja toimeen tarttuvaa
Tilaustenkäsittelijää / taloushallinnon assistenttia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Piresman toimistolle Espooseen. Tehtävä on osa-aikainen ja sisältää paljon avustavia työkokonaisuuksia. Toivottavat työpäivät olisi maanantai ja torstai ja tuolloin työ tapahtuisi Espoon toimistolla.

Tässä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa ja saat pienen toimiston tarjoamat monipuoliset tehtävät. Tässä tehtävässä olet vastuussa asiakkaidemme tilausten onnistuneesta toimitusprosessista ja laadukkaasta asiakaskokemuksesta. Yhdessä myynnin, logistiikan ja päämiesten kanssa toteutat tilausprosesseja ja yhteistyössä saatte tuotteemme asiakkaille luotettavasti. Tämän lisäksi rooliisi kuuluu olennaisesti taloushallinnon tehtäviä ja raportointia.

Toivomme etsimältämme tulevalta kollegalta:

  • Positiivista asennetta ja intoa tarttua tehtävään kuin tehtävään
  • Ratkaisukeskeistä ja asiakaspalveluhenkistä otetta
  • Järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Kykyä ja halua työskennellä itsenäisesti ja kantaa vastuuta
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen hallintaa
  • Ymmärrystä tilaus-toimitus-prosessista ja myyntiprosessista
  • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (ERP)


Tarjoamme hyvin yhteen pelaavan työympäristön, jossa kaikki puhaltavat samaan hiileen. Asiakaskuntamme on monipuolinen ja tehtävä itsessään tarjoaa myös jokaiselle tekijälleen mahdollisuutta kasvaa omassa osaamisessaan.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi +358401679091

Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt