Tili-Seno Oy - Kirjanpitäjä

Tilitoimisto Tili-Seno Oy tarjoaa kokonais¬valtaista tietämystä yrittäjyyden eri osa-alueilla. Tarjoamme laajat taloushallinnon palvelut moneen tarpeeseen, onpa yritys vaikkapa kampaamo tai metallipaja. Asiakkainamme on yrityksiä eri aloilta ja kaikki ovat meille yhtä tärkeitä. Palvelemme yksilöllisesti Turun, Kaarinan ja lähiympäristön pk-yrittäjiä ja uusien yritysten perustajia. Panostamme erityisesti yritysten kehittämiseen ja markkinointiosaamisen kasvattamiseen. Tilitoimisto Tili-Seno on sähköisen taloushallinnon guru. Lue meistä lisää: https://www.tiliseno.fi/

Etsimme Tilitoimisto Tili-Senolle KIRJANPITÄJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Turun toimipisteeseen.


Tehtävässä kirjanpitäjänä Tili-Senolla pääset käsiksi päivittäisiin monipuolisiin kirjanpidon tehtäviin. Lisäksi työnkuvaasi voi kuulua palkanlaskentaa, mikäli taidat jo myös tätä. Toivomme, että sinulta löytyisi jo aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta työelämässä ja että pystyisit toimimaan omatoimisesti tehtävien parista. Perehdytämme sinut toki asiakkaisiimme sekä tapaamme toimia että tuemme sinua työssäsi. Tili-Senolla jokainen auttaa kollegaa!


Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, jossa tehdään töitä yhdessä iloisessa porukassa ja tiimi tukee toisiaan! Työtä tehdään toimistolla, josta löytyvät ergonomiset työpisteet mukavoittamaan työntekoa. Käytössämme on mm. Heeroksen sekä Procountorin ohjelmat, joten näiden aiempi käyttökokemus katsotaan eduksi.


Toivomme sinulta:


- Aikaisempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä
- Hyviä tietoteknisiä taitoja sekä nopeaa oppimiskykyä
- Tiimityöskentelytaitoja
- Paineensietokykyä
- Omatoimisuutta


Kaupallinen tutkinto katsotaan eduksi, mutta tutkintoa tärkeämpää on aiempi kokemus kirjanpitäjän tehtävistä. Toivomme, että persoonaltasi omaat iloista asennetta sekä tekemisen meininkiä, ja että uskallat kysyä neuvoa tarvittaessa.


Työsuhde on kokopäiväinen ja määräaikainen, arviolta huhtikuun - kesäkuun 2022 loppuun asti. Myös jatko tämän jälkeen voi olla mahdollinen ja se selviää kevään aikana. Palkkaus sopimuksen mukaan, työsuhde solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa.


Kiinnostuitko? Seuraavaksi hakuohjeet:
Mikäli kaikki edellä kerrottu saa Sinut kiinnostumaan, niin jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveinesi kera Manpowerin hakulinkin kautta pikaisesti!


Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa mahdollisimman nopeasti / sopimuksen mukaan.


Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä hausta vastaavaan Manpower Recruiter Emmi Lambergiin. Tavoitat Emmin sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse numerosta 040 192 9008.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.