Tilinpäätöstaitoinen Kirjanpitäjä

Isännöinti - ja tilipalvelu Balanssi on vuonna 1991 perustettu tilitoimisto - sekä isännöintipalveluja tarjoava yritys, jonka lähtökohtana on tarjota asiakasyrityksille yksilöityjä heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvia ratkaisuja. Isännöinti - ja tilipalvelu Balanssin asiakaskuntaan kuuluu erikokoisia yrityksiä eri toimialoilta sekä asunto - osakeyhtiöitä ja heidän tietojärjestelmänsä mahdollistavat palveluiden tarjoamisen täysin sähköisesti. Yritys on auktorisoitu taloushallintoliiton jäsen.

https://www.balanssi.name/


"Yhdessä Purjehtien Kohti Tilinpäätösten Satamaa"

Yrityksen kasvun vuoksi, etsimme nyt Isännöinti - ja tilipalvelu Balanssille Poriin vakituiseen työsuhteeseen Tilinpäätöstaitoista Kirjanpitäjää.

Etsimme Sinua:
Tehtävässä onnistuminen vaatii sinulta itsenäistä osaamista tilinpäätöksistä ja kokemusta yritysverotuksesta. Olet toiminut erikokoisten ja eri toimialojen asiakkaiden parissa ja saanut kiitosta asiakaslähtöisestä työotteestasi. Haluat olla asiakkaan luottopelaaja jättäen heille mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaansa tietäen, että heidän kirjanpitonsa on ammattilaisen käsissä. Isoiksi eduiksi katsomme muun taloushallinnon osaamisen (esim. ymmärrys palkanlaskusta), kiinnostuksen taloushallinnon sähköistystä kohtaan ja KLT - tutkinnon.

Millaiseen tehtävään hyppäät:
Kirjanpitäjän tehtävä Isännöinti - ja tilipalvelu Balanssilla tarjoaa sinulle mahdollisuuden hypätä erittäin mielenkiintoiseen tehtävään ja työympäristöön. Saat vastuullesi oman asiakaskunnan, jotka henkilöityvät pitkälti sinuun antaen mahdollisuuden vahvojen asiakassuhteiden luomiseen. Asiakkaidesi kokoluokka saattaa vaihdella yhden henkilön toiminimistä useiden kymmenien henkilöiden yrityksiin ja kattava asiakaskunta mahdollistaa sinulle laajan osaamisen kartuttamisen. Asiakaskunnasta löytyy niin perinteisiä "paperiasiakkaita" kuin sähköisiäkin ja olisi loistavaa, mikäli sinä voisit tuoda ideoita toiminnan kehitykseen sähköisen puolen kasvun näkökulmasta. Työtehtävien osalta pääset vastaamaan laajasti kirjanpidon saloista kuten välittömästä - ja välillisestä yritysverotuksesta, kuukausikirjanpidosta, kausiveroilmoituksista, veroilmoitusten teosta & taseilmoituksista.

Millaiseen työyhteisöön tulet:
Toimiston oven avatessasi sinut toivottaa tervetulleeksi yhdeksän henkilön positiivinen taloushallinnon ammattilaisten poppoo. Työyhteisössämme tiimihenki on erittäin tärkeää ja toivommekin uuden henkilön tuovan omaa positiivista tsemppiä jo ennalta loistavaan porukkaamme. "Tyhmiä kysymyksiä" yhteisössämme ei ole ja toivommekin sinulta rohkeutta ottaa asia heti puheeksi, mikäli tehtävässä tulee kimurantteja tilanteita vastaan. Yhteisössämme tehdään töitä tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa, joten voit jo etukäteen varautua rentoon porukkaan ja ympäristöön, missä "tilitoimistohuumori" elää ja voi hyvin. Isännöinti - ja tilipalvelu Balanssin yhteisössä aikaa vietetään myös toimiston ulkopuolella erilaisten tapahtumien parissa. Älä siis ihmettele, mikäli huomaat istuvasi työporukkasi kanssa teatterissa, nauttivasi konsertissa, juoksevasi väriestejuoksuradalla tai purjehtimassa meren laineiden yllä.

Mitä me tarjoamme sinulle:
Työpaikalla vietetään iso osa elämästä - jonka takia siellä on tärkeää viihtyä. Viihtyvyyden ja hymyn huulille tarjoaa edellä mainittu työyhteisö - mutta Isännöinti - ja tilipalvelu Balanssi tarjoaa paljon muutakin. Kaksi erillistä toimialaa tuo työpaikalle rikkautta ja toimistossa käykin paljon asiakkaita työympäristön ollen hyvin eloisa - joka saattaa poiketa normaalista tilitoimistoympäristöstä. Sinulle annetaan yksittäisiin asiakkaisiin pitkä sisäänajo ja lopulta asiakkaidesi kirjanpito henkilöityy suoraan sinuun, joka antaa mahdollisuuden vankkojen asiakkuussuhteiden luomiseen. Toimitilojen puolesta olemme muuttaneet uusiin tiloihin Valtakadulle, joka tarjoaa vastikään remontoidun työympäristön ilmanvaihtoineen, sähköpöytineen, keittiöineen sekä peseytymistiloineen.
Palkkauksen osalta tarjoamme osaamisen mukaisen kuukausipalkan ja haluamme myös ajan myötä muistaa työssä pärjääviä henkilöitä mahdollisten palkankorotusten myötä. Muita etuja mitä tarjoamme ovat lounasetu sekä liikuntaetu. Toimistomme on auki ma - pe 8 - 16, mutta voit vapaasti tulla toimistolle tuntia aikaisemmin tai myöhemmin - juuri sinulle parhaiten soveltuvana ajankohtana. Tehtäväkohtaisen kokemuksen karttuessa, myös etätyö on mahdollista. Tehtävä on suunniteltu alkamaan elo - syyskuun vaihteessa, joten voit rauhassa nautiskella kesälomapäiväsi läpi ennen uusiin haasteisiin astumista.

Vakuutuin - miten haen tehtävään?
Mikäli haluat hypätä Isännöinti - ja tilipalvelu Balanssin purjeveneen kyytiin - niin hae tehtävää klikkaamalla "HAE NYT". Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten suosittelen hakemaan tehtävään ennemmin kuin myöhemmin. Rekrytointiprosessi pitää sisällään ManpowerGroupin alkuhaastattelut, sekä Isännöinti - ja tilipalvelu Balanssin mahdollisen finaalihaastattelun. Lisää tietoa tehtävästä antaa ManpowerGroupin Sourcing Konsultti Hannu Pelli ma - pe 8 - 16 välillä numerosta 040 193 0347 tai [email protected]

Tsemppiä Rekrytointiprosessiin!