Toiminnanjohtaja

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.
Pohjanmaan Kiinteistöyhdistys ry on Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueen taloyhtiöiden oma yhdistys. Olemme osa Suomen Kiinteistöliittoa. Tarjoamme jäsentaloillemme yksilöllistä neuvontaa, asiantuntevaa koulutusta ja ajankohtaista tietoa. Lue lisää: www.pohjanmaankiinteistoyhdistys.fiOletko kiinnostunut toimimaan kiinteistöalan alueellisena vaikuttajana ja kehittäjänä?

Etsimme Pohjanmaan Kiinteistöyhdistykselle uutta TOIMINNANJOHTAJAA Vaasaan.

Toiminnanjohtajan tehtävässä tulet jatkamaan Pohjanmaan Kiinteistöyhdistys ry:n toiminnan johtamista ja kehittämistä asiakaslähtöisesti. Vastuullasi on operatiivisen toiminnan johtaminen, jäsenneuvonta ja -hankinta sekä markkinointi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakaskunnan, eri sidosryhmien ja alan asiantuntijoiden ja päättäjien kanssa.

Johdat yhdistyksen toimintaa oma-aloitteisesti, aktiivisesti ja kehittämismyönteisesti. Tunnet työhistoriasi kautta hyvin kiinteistöalaa ja ymmärrät asiakkaiden tarpeita. Olet avain roolissa laadukkaan ja tuloksellisen toiminnan mahdollistajana sekä kiinteistöalan alueellisena vaikuttajana ja kehittäjänä. Vahvuutenasi on kyky tehdä yhteistyötä ihmisläheisesti. Herätät luottamusta ja osaat kuunnella asiakaskuntaa ja sidosryhmiä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Toiminnanjohtajana verkostoidut sujuvasti, esiinnyt luontevasti ja esität selkeitä näkemyksiä myös julkisesti.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme aitoa kiinnostusta kiinteistöalaa kohtaan, kokemusta johto-, koulutus- tai asiantuntijatehtävistä sekä soveltuvaa peruskoulutusta. Tietotekniset taitosi ovat ajantasaiset ja osaat hyödyntää niiden tarjoamat mahdollisuudet päivittäisessä työssäsi. Molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen on tarpeen. Toiminnanjohtajana liikut koko toimialueellamme aina Kristiinankaupungista Kokkolaan asti.

Tarjoamme uudelle toiminnanjohtajalle ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää hyvämaineista yhdistystä yhdessä hallituksemme kanssa. Haluamme toimia vahvana alueellisena kehittäjänä tarjoten laadukasta palvelua asiakaskunnallemme. Tehtävä on monipuolinen, mielenkiintoinen ja haasteellinen tehtäväkokonaisuus käsittäen kaikki kiinteistöjen hallintoa ja ylläpitoa koskevat aihealueet. Tavallisimmin asiat liittyvät juridiikkaan, talouteen, verotukseen sekä tekniikkaan ja työsuhdeasioihin

Kiinnostuitko?
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 16.10.2022 mennessä. Haastatteluita pidetään jo hakuaikana ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Niina Kronqvist 040 516 9903  [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.