Toimistoassistentti

Praxis / a part of 7Days on laaja monikanavainen yritys, jolla on modernit ja innovatiiviset työvaatteet asiakkaillemme sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla. Praxis on perustettu vuonna 1995 ja sen pääkonttori sijaitsee Tanskan tekstiilipääkaupunkissa Herningissä. Tanskan myynnin lisäksi viemme Islantiin, Norjaan, Ruotsiin, Suomeen, Saksaan, Alankomaihin, Belgiaan, Grönlantiin ja Färsaarille. Ammattimainen muoti hyvinvointiin - se on motivaatiomme. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme mukavasti vaatteillaan päivittäisen työnsä kautta ja tehdä heidän työstään mahdollisimman mukavaa.

Etsimme asiakkaallemme Praxis Herning:ille osa-aikaista TOIMISTOASSISTENTTIA Suomen haarakonttorille Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluvat toimistoassistentin tehtävät, kuten tuotteiden palautusten ja vaihtojen vastaanotto, tulevien maksujen tarkistus, tilausten käsittely, erilaiset toimistotyöt, toimiston hoito sekä muut sinulle nimetyt tehtävät.
Tässä työssä pääset myös tuomaan omia ideoitasi ja kehittämisehdotuksia esille markkinointiin ja asiakastyöhön!

Toivomme sinulta:
- positiivista, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
- hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
- järjestelmällistä, huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
- hyviä IT-taitoja
- sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Ruostsin kielen osaaminen plussaa.

Työsuhde on osa-aikainen (4,5 h/viikkoon) ja työvuorot sijoittuvat alkuun arkisin 8.30-16.30 välille, joten työ sopii joustavasti hyvin opiskeluidenkin ohelle. Työtä tehdään Praxiksen toimistolla. Palkkaus sopimuksen mukaan, työsuhteessa sovelletaan HPL-työehtosopimusta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi hakuohjeet:
Mikäli kaikki edellä kerrottu saa Sinut kiinnostumaan, niin jätäthän hakemuksesi ja CV:si Manpowerin hakulinkin kautta pikaisesti!

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa mahdollisimman nopeasti / sopimuksen mukaan.

Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä hausta vastaavaan Manpowerin Emmi Lambergiin. Tavoitat Emmin sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse numerosta 040 192 9008.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.