Toimitusjohtaja

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Evantia on yhteiskuntavastuullinen kommunikoinnin moniosaaja yli 30 vuoden kokemuksella. Tulkkauspalvelut ja kommunikaatio-opetus ovat ydinosaamistamme, toiminnallamme mahdollistamme asiakkaille yhdenvertaisen kohtaamisen ja osallistumisen. Olemme alan suurin työnantaja Suomessa, meillä työskentelee erilaisissa tehtävissä yli 100 ammattilaista valtakunnallisesti.

Etsimme ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen joukkoomme toimitusjohtajaa.

Toimitusjohtajanamme olet avainroolissa vastaamassa toiminnastamme ja tuloksemme kasvattamisesta sekä kehittämässä strategiaamme yhä parempaan suuntaan. Ympärilläsi toimii upea joukko alan ammattilaisia ja moniosaajia.

Toimintamme perustana on asiakas- ja ihmislähtöisyys. Kehität asiakaskokemustamme ja kasvatat toiminnallasi asiakaskuntamme määrää. Johtajana olet motivoiva, innostava sekä osallistava. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot, verkostoituminen on sinulle luontaista ja kommunikoit vakuuttavasti eri foorumeissa.

Sinulta löytyy tavoitteellisuutta, myynnillisyyttä sekä kokemusta liiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän alallaan arvostetussa organisaatiossa, upeassa työyhteisössä. Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme www.evantia.fi

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 11.8.2022. Haastattelut lähtevät käyntiin elokuun puolella.

Lisätietoa tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680. Odotamme soittoasi ma 20.6. klo 15.00-16.00, ke 29.6. klo 9.00-10.00 tai pe 5.8. klo 9.00-10.00.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.