Tuotannonsuunnittelija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Reka Kaapeli on osa Nexans Groupia, jossa teemme työtä kestävän tulevaisuuden puolesta, tukien osaltamme digitalisaatiota ja kestävää energiantuotantoa. Tällä hetkellä meillä työskentelee noin 270 ammattitaitoista rekalaista Reka by Nexans -kaapelituotteiden parissa. Olisitko sinä yksi meistä?


Etsimme sinua energinen ja kehitysorientoitunut

TUOTANNONSUUNNITTELIJA

Tehtävänäsi on uuden, laajennetun Riihimäen tehtaan kaapelituotannon suunnittelu.

Otat suunnittelussa huomioon mm. asiakkaiden tarpeet, kone- ja henkilöresurssit, aikataulu- ja logistiikka-asiat sekä materiaalien saatavuuden. Tuotantoa suunnitellaan tarkasti päivätasolta aina vuosisuunnitelmiin asti, mutta eteen tulee aina välillä myös muuttuvia tilanteita, joihin reagoidaan joustavasti tilanteen mukaan.

Toimit päivittäin vuorovaikutuksessa mm. kotimaan myynnin, vientimyynnin, asiakaspalvelun, tuotannon ja hankinnan kanssa. Tulet käyttämään työssäsi englantia tai ruotsia päivittäin. Vastaat tehtävässäsi Tuotantojohtajalle.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutus- ja/tai työkokemuspohjaa. Voit olla esimerkiksi AMK- tasoisen teknisen tai kaupallisen koulutuksen suorittanut nouseva kyky, jolla on jo vähän työkokemusta esim. tuotannosta tai logistiikasta. Tai sitten voit olla jo kokeneempi tuotannon suunnittelun tai organisoinnin osaaja, jolloin koulutuspohjalla ei ole niin suurta merkitystä.

Odotamme sinulta myös hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja. Työn hektisyyden takia nopea kokonaisuuden hahmottamiskyky ja päätöksentekokyky ovat tärkeitä asioita työssä menestymiseksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä, osaavan organisaation tuen ja kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työsuhde on vakituinen, toimipiste sijaitsee Riihimäen tehtaallamme.

Työntekijämme saavat mm. lounas- ja työsuhdepyöräedun, tukea liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen sekä kattavan työterveyshuollon ja laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Videolta kuulet rekalaisten omin sanoin millaista työskentely meillä on:

https://youtu.be/xF1FtBB2KPY

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 25.2.2024. Aloitamme valintaprosessin jo ennen hakuajan päättymistä. Tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa rekrytointikonsultti Juhani Äikäs, 040 5727 556, [email protected].

Reka Kaapeli Oy on kuulunut yli 60 vuotta kaapeliteollisuuden eturiviin. Nexansin keskeinen rooli sähköistämisessä on jatkunut yli vuosisadan ajan ympäri maailman. Haluamme saavuttaa yhdessä kunnianhimoisen tavoitteemme - Electrify the future. Nexans Groupilla, jolla on noin 28 000 työntekijää 42 maassa, teemme tietä uuteen maailmaan, jossa turvallinen, kestävä ja hiilidioksidipäästötön sähkö on kaikkien saatavilla.

Nexans Group on johtava kaapelijärjestelmien suunnittelussa ja valmistuksessa neljällä pääliiketoiminta-alalla: Power Generation & Transmission, Distribution, Usage and Industry & Solutions. Kaikki Reka by Nexans -kaapelit valmistetaan Suomessa uusiutuvalla energialla. Voit tutustua tarkemmin Reka by Nexansin tuotteisiin verkkosivuillamme: www.reka.fi.