Tuotannontyöntekijä, Vantaa (useita)

Etsimme nyt Vantaalla toimivalle asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ tarkkuutta vaativaan ja vastuulliseen ympäristöön. Toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä, joten saapuminen työpaikalle on sujuvaa useasta suunnasta.

Asiakkaamme on arvostettu tekijä omalla alallaan, ja he hakevat nyt kasvavaan joukkonsa hyvän asenteen omaavia tekijöitä. Varmuus tuotteiden ja toiminnan laadusta, luotettavuudesta ja turvallisuudesta on yksi tärkeimmistä asiakkaamme toiminnan kulmakivistä.

Tuotantotyöntekijöiden tehtävät voivat koostua kasaus-laminointitöistä, koneenkäyttötöistä sekä erilaisista viimeistely- ja laaduntarkastuksesta. Osa työvaiheista tapahtuu puhdastilassa. Tarkempi työnkuva määräytyy hakijan kokemuksen ja taustan mukaan.

Haussa olevat tehtävämme edellyttävät tarkkuutta, huolellisuutta sekä reipasta ja proaktiivista asennetta työntekoon. Aikaisempi kokemus kokoonpano-/tuotantotöistä sekä tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme kuitenkin reipasta ja oma-aloitteista asennetta, sekä halua oppia uutta! Toivomme, että olet tiimityötaitoinen ja noudatat työssä vallitsevia työ- ja laatuohjeita.

Suurin osa toiminnoistamme toimivat kolmessa vuorossa ja odotamme työntekijämme pystyvän kolmivuorotyöhön. Työntekijöiltämme edellytämme myös poikkeuksetta täysi-ikäisyyttä sekä nuhteetonta taustaa (luottotiedot ja rikosrekisteri) ja virheetöntä värinäköä. Palkkauksen osalta noudatamme Media- ja painoalan työehtosopimusta.

Työn on määrä alkaa joulukuussa ja kestää alkuun ainakin noin kuusi kuukautta sopimuksen mukaan. Työsuhteessa työnantajana toimii Manpower, mutta työ suoritetaan 100% asiakkaamme tiloissa ja heidän valvonnassa.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi +358401679091
Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.