Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

TUOTANTOINSINÖÖRI

Earthpac Oy on kokonaisvaltainen kumppani yrityksien pakkausmateriaalin hallintaan. Valmistamme ja jakelemme vuosittain noin 3 miljoonaa teollisuuden logistiikkapakkausta. Palveluksessamme on n. 130 pakkausalan ammattilaista. Lue lisää www.earth-pac.com.

Haemme Äänekosken tehtaallemme

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

johtamaan ja kehittämään kasvavan yksikön operatiivista toimintaa. Tuotantoinsinöörinä tulet kehittämään Äänekosken yksikköä yhdessä tehdaspäällikön ja muun henkilöstön kanssa toimien samalla noin 20 työntekijämme esimiehenä. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta tuotannonjohtamisesta ja kehittämisestä sekä hyviä esimiesvalmiuksia. Henkilönä olet innostava, oma-aloitteinen ja muutosmyönteinen sekä osaat luoda ja viedä käytäntöön uusia toimintamalleja. Olet tavoitteellinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. insinöörin tutkintoa tai vastaavia tietoja. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä kokemus puunjalostusteollisuudesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden näyttää kykysi tiimipelaajana ja esimiehenä monipuolisten tehtävien parissa sekä tulevaisuudessa mahdollisuuden kasvaa uusiin haasteellisiin tehtäviin yhtiön sisällä. Asiantuntevan ja nuorekkaan työyhteisömme tuki auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 20.4.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi (lomalla viikon 15).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.