Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Tuotantopäällikkö

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa.

Vilakone Oy on Pohjois-Euroopan suurin ympäristönhoitokoneiden valmistaja 2,0-5,8 tonnin painoluokassa. Vilakone Oy:n Wille-ympäristönhoitokoneita on myyty yli 7000 kappaletta vuodesta 1983 lähtien, ja päämarkkinat ovat tällä hetkellä Ruotsi, Suomi, Norja, Venäjä sekä Pohjois-Amerikka.
Lue meistä lisää
www.wille.fi.

Haemme Loimaan tehtaalle Tuotantopäällikköä

Willen valmistusprosesseihin kuuluu mm. osavalmistus (hitsaus- ja koneistusosasto), pintakäsittely, osa- ja loppukokoonpano. Tehtävässäsi vastaat Loimaan tehtaan Wille-ympäristönhoitokoneiden ja -työlaitteiden kokonaisvaltaisesta tuotannon johtamisesta ja sen kehittämisestä sekä Pietarin kokoonpanotehtaan tuotannon ohjauksesta. Lisäksi tehtävään sisältyy alihankintaverkoston kehittäminen.

Omaat liiketoiminta- ja asiakaslähtöisen ajattelutavan, ongelmaratkaisuun pyrkivän asenteen ja haluat luoda menestyksellistä liiketoimintaa. Johdat n. 100 hengen tuotannon, logistiikan ja oston ammattilaisia omalla esimerkilläsi - sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja saat organisaatiosi toimimaan tehokkaasti osallistamalla, innostamalla ja motivoimalla heitä. Työskentelytyyliltäsi olet pitkäjänteinen, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja päätöksentekokykyinen.

Odotamme Sinulta

 • Teknistä koulutusta (DI tai AMK-insinööri)
 • Kokemusta valmistavan teollisuuden johtamisesta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • Määrätietoista ja organisoitunutta tapaa työskennellä
 • Nykyaikaisten tuotantomenetelmien tuntemusta (esim. Lean), sekä kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (esim. SAP tai vastaava)
 • Sujuvaa englannin kielen hallintaa

Tarjoamme Sinulle

 • paljon vastuuta ja vapautta johtaa 100 henkilön tuotantoa markkinajohtajan ja vakavaraisen monialakonsernin palveluksessa
 • markkinoiden kokonaisvaltaisimmat ratkaisut, sillä valmistamme itse myös kaikki koneiden erilaiset työlaitteet
 • valmistavan teollisuuden organisaation, joka investoi vahvasti paikalliseen tuotantoon ja tuotekehitykseen (tuotekehityksemme tällä hetkellä 18 henkilöä)
 • kansainvälisen toimintaympäristön, sillä vastuullasi on myös Pietarin kokoonpanolaitoksen tuotannon ohjaus
 • mahdollisuuden osallistua strategian mukaiseen Pohjois-Amerikan kasvusuunnitelman toteuttamiseen
 • kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 20.2.2020 mennessä osoitteeseen www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.