Tuotantotyöntekijä

Etsimme reipasta ja toimeen tarttuvaa Tekijää isolla alkukirjaimella Tampereen Sarankulmaan

AVUSTAVAN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄN tehtäviin.

Etsimme henkilöä jolla on positiivinen asenne, joka on työssään itseohjautuva ja reippaasti työhön tarttuva. Toivomme että nautit siitä, että työpäivään mahtuu monenlaista tehtävää ja pääset näkemään työsi jäljen. Työsuhteen alkuvaiheessa työtehtäviin kuuluvat pakkaustehtävät linjaston loppupäässä ja muut avustavat tuotantotyöntekijän tehtävät. Tavoitteena on löytää tehtävään pitkäaikainen työntekijä, jolla on halu laajentaa työnkuvaa osaamisen karttuessa. Toivommekin valitulla henkilöllä olevan aito kiinnostus ja halu kehittyä tuotantotyön ammattilaiseksi, aikaisempi kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi.

Työ on päivätyötä arkisin, 37,5h/vko. Työsuhde alkaa 6 kk määräaikaisuutena, tavoitteena on löytää tehtävään tekijä, jonka kanssa työsuhdetta päästään jatkamaan myös tämän jälkeen. Työsuhteessa sovelletaan Pahvin- ja paperinjalostusalan työehtosopimusta, työkielenä on suomi. Palkkaus työsuhteen alussa on ammattitaso 2 (11,09€/h) tai 3 (11,47€/h) riippuen aikaisemmasta kokemuksesta, palkkaa tarkistetaan osaamisen kehittyessä. Työsuhteen juridisena työnantajana toimii Manpower.

Mikäli kiinnostut tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta! Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten suosittelemme hakemaan tehtävään ennemmin kuin myöhemmin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä hausta vastaavaan ManpowerGroupin rekrytointikonsulttiin Anu Erkkilään. Tavoitat Anun sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse numerosta 040 5460 862 (ei tavoitettavissa 13.-17.1.2022).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.