Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Tuotepäällikkö, John Deeren Turf- ja Golf -tuotteet

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö, joka on rohkea, kokeilunhaluinen ja avoin uudelle? Innostutko varaosa- ja tarvikemyynnistä, uusista haasteista ja ajattelet ratkaisukeskeisesti? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Haemme työstään innostuvaa ja ammattitaitoista

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat John Deeren Turf ja Golf tuotteiden (puutarhakoneet, ympäristönhoitokoneet ja Golf kentille tarkoitetut koneet) tuoteryhmän asiantuntijana toimimisesta tulosvastuullisesti. Strategia, uusien palveluiden tuotteistaminen, kampanjat, hinnoittelu, kannattavuus ja kilpailukyvyn varmistaminen ovat vastuullasi. Sinulla on näkemystä ja kykyä kehittää tuoteryhmääsi kaupallisella ja systemaattisella otteella yhteistyössä muiden tuotepäälliköiden ja myyntijohtajan kanssa.

Tuotepäällikkönä ymmärrät myös asiakkaiden liiketoiminnan vaatimukset ja tarpeet ja tuet myyntiryhmäämme tarjoamaan asiakkaidemme tarpeisiin parhaat ratkaisut ja erinomaisen asiakaskokemuksen. Jaat asiakas- ja markkinaymmärrystä, vastaat tuote- ja palvelukoulutuksista ja tuotat analyyseja liiketoiminnan tueksi. Olet päivittäin yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Raportoit myyntijohtajalle.

Toivomme

  • hyvää kokemusta teknisten laitteiden parissa työskentelemisestä tai teknistä koulutusta
  • kokemusta tuotteiden hinnoittelusta ja myyntihenkisyyttä
  • kokemusta B2B-myynnin edistämisestä
  • intoa oppia uutta, erinomaista asennetta ja tehokasta tekemistä
  • motivoitunutta oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida tekemistä
  • halua luoda ratkaisuja ja saada asioita aikaiseksi nopeasti
  • joustavuutta ja sopeutumiskykyä
  • hyvää englannin kielen taitoa ja matkustusvalmiutta
  • tietoteknisiä taitoja, hyvää järjestelmäosaamista ja kykyä omaksua uusia asioita ja järjestelemiä

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden avulla vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa. Työskentelet mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa mukavien työkavereiden ympäröimänä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Toimipisteitä meillä on ympäri Suomea, joten voit työskennellä jossain näistä toimipisteistämme.

Lisätietoja: Experiksen seniorikonsultit Pirjo Levänen, p. 0400 238418 ja Liisa Jenkins, p. 050 5273453. Sähköposti: etunimi.sukunimi@fi.experis.com

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 28.11.2019 sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.