Tuotesuunnittelija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Reka Kaapeli on osa Nexans Groupia, jossa teemme työtä kestävän tulevaisuuden puolesta, tukien osaltamme digitalisaatiota ja kestävää energiantuotantoa. Tällä hetkellä meillä työskentelee noin 270 ammattitaitoista rekalaista Reka by Nexans -kaapelituotteiden parissa. Olisitko sinä yksi meistä?

Etsimme sinua kehitysorientoitunut

TUOTESUUNNITTELIJA

Keskeisin tehtäväsi on asennus-, ohjaus- ja instrumentointikaapeleiden rakenteellinen tuotesuunnittelu, sekä tuotetietojen laskenta ja testausvaatimusten määrittely osana 4 hengen suunnittelutiimiämme. Toimipisteemme sijaitsevat Keuruulla, Hyvinkäällä sekä Riihimäellä. Merkittävä osa työstä voidaan kuitenkin tehdä etänä. Tuotesuunnittelijana ymmärrät kaapelituotteidemme ominaisuudet ja vaatimukset, aina asiakkaiden tarpeista niiden tuotantoon ja testaukseen asti. Pystyt toimimaan myynnin, tuotannon sekä tuotekehityksen teknisenä tukena.

Mitä odotamme sinulta

Sähkö-/sähkövoimatekniikan insinöörin tutkinto (insinööri, AMK) luo sopivan pohjan tehtävään. Arvostamme oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta suunnittelu- ja kehitystehtäviin. Sähköasennuksiin ja niiden vaatimuksiin liittyvä tuntemus on etu. Englannin kielen taito varmistaa tehtävässä menestymistä, sillä teet yhteistyötä myös ulkomaisen organisaatiomme kanssa.

Voit olla vastavalmistunut, tai jo kokeneempi konkari, tärkeämpää on, että haluat työskennellä suunnittelupainotteisessa tehtävässä, jossa pääset kehittymään oman vastuualueesi tekniseksi asiantuntijaksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme työpaikan menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä, osaavan organisaation tiimin/tuen ja kattavan työterveyshuollon. Lisäksi työntekijämme saavat lounasedun ja tukea liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen. Työsuhde on vakituinen.

Työntekijämme saavat mm. lounas- ja työsuhdepyöräedun, tukea liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen sekä kattavan työterveyshuollon ja laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Videolta kuulet rekalaisten omin sanoin millaista työskentely meillä on:

https://youtu.be/xF1FtBB2KPY

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 25.2.2024. Aloitamme valintaprosessin jo ennen hakuajan päättymistä. Tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa rekrytointikonsultti Juhani Äikäs, 040 5727 556, [email protected].

Reka Kaapeli Oy on kuulunut yli 60 vuotta kaapeliteollisuuden eturiviin. Nexansin keskeinen rooli sähköistämisessä on jatkunut yli vuosisadan ajan ympäri maailman. Haluamme saavuttaa yhdessä kunnianhimoisen tavoitteemme - Electrify the future. Nexans Groupilla, jolla on noin 28 000 työntekijää 42 maassa, teemme tietä uuteen maailmaan, jossa turvallinen, kestävä ja hiilidioksidipäästötön sähkö on kaikkien saatavilla.

Nexans Group on johtava kaapelijärjestelmien suunnittelussa ja valmistuksessa neljällä pääliiketoiminta-alalla: Power Generation & Transmission, Distribution, Usage and Industry & Solutions. Kaikki Reka by Nexans -kaapelit valmistetaan Suomessa uusiutuvalla energialla. Voit tutustua tarkemmin Reka by Nexansin tuotteisiin verkkosivuillamme: www.reka.fi.