Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Työnjohtaja

Rakennus-Kaseva Oy on perustettu vuonna 2011. Toimialamme kattaa kaikki talonrakennusalaan liittyvät palvelut kuten, liike- ja teollisuusrakentaminen, asuntorakentaminen sekä saneeraustyöt. Päätoimialueemme on Keski-Suomi, jossa meillä on vahva paikallistuntemus ja voimme tarjota asiakkaillemme parhaimmat kontaktit projektien onnistumisen takuuksi.

Kaipaatko uusia haasteita ja työmahdollisuuksia?

Etsimme TYÖNJOHTAJAA rakennuskohteisiin Jyväskylän alueelle

Tehtäväsi työnjohtajana on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle yhdessä projektipäällikön kanssa. Työssäsi pääset vaikuttamaan kohteen toteutukseen, johtamaan, niin ihmisiä kuin asioitakin. Työssäsi vastaat koko kohteen työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta, yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa sekä toimit esimiehenä työmaan muulle työnjohdolle. Rakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannustenhallinta, yhteistyö viranomaisten kanssa sekä osallistuminen jatkuvaan tuotantomme kehittämiseen.

Sinulla on rakennusalalle soveltuva koulutustausta (AMK) ja monipuolista kokemusta työnjohtajan tehtävistä. Työnjohtajana tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus ja organisointikyky ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työkohteita noin 100 km säteellä Jyväskylästä. Tarjoamme käyttöösi monipuoliset työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa tiimiämme ja tuloksen tekoa varten. Tutustu lisää yritykseen: www.rakennus-kaseva.fi

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus www.manpower.fi sivujen kautta ja lataathan CV:n hakemuksen liitteeksi. Hakuaika päättyy 15.4.2020 mutta käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee. Lisätietoa tehtävästä antaa recruitment consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.