Työoikeusjuristi, DKCO Asianajotoimisto

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.DKCO Asianajotoimisto - Small but premium. DKCO on keskisuuri liikejuridiikan asianajotoimisto, joka palvelee yrityksiä, organisaatioita ja julkisia toimijoita liiketoiminnallisesti järkevien ja juridisesti kestävien neuvojen antamisessa. Meidän konttorimme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa ja Maarianhaminassa. DKCO on aina henkilökohtaisempi vaihtoehto. Lue lisää meistä!


Oletko verkostojen rakentaja, jolla on kyky luoda pitkäaikaisia ​​asiakassuhteita? Hae meille työoikeusjuristin tehtävään Helsingin toimistollemme!

Etsimme kokenutta TYÖOIKEUSJURISTIA, joka osallistuu rohkeasti DKCO:n liiketoiminnan tulokselliseen kehittämiseen ja luo pitkäaikaisia asiakassuhteita.


Me DKCO Asianajotoimistossa olemme yrittäjähenkisten ammattilaisten työyhteisö, johon otamme uuden kollegan lämpimästi ja ilolla vastaan. Panostamme pitkäaikaisiin ja asiakaslähtöisiin suhteisiin. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi asiakkaillemme on tarjottava kaikista laadukkainta palvelua, jota vain motivoitunut, toimivin työmenetelmin sekä tehokkain työkaluin varustettu henkilökunta pystyy tarjoamaan. Meillä saat tueksesi ainutlaatuisen ja lämminhenkisen työyhteisön sekä ratkaisukeskeisen ja kannustavan tiimin.

Juristimme ovat erikoistuneet vaativaan liikejuridiikkaan ja omaavat yhtiö- ja rahoitusoikeuden, kaupallisen sopimusoikeuden, työantajaoikeuden sekä julkisten hankintojen erityisosaamista. Palvelemme yrityksiä, organisaatioita ja julkisia toimijoita liiketoiminnallisesti järkevien ja juridisesti kestävien neuvojen antamisessa. Vuosien saatossa olemme kehittäneet ratkaisukeskeisen liiketoimintamallin, jonka avulla asiakkaamme saavat mahdollisimman suuren hyödyn tavastamme tunnistaa ongelmakohdat nopeasti.

Työoikeusjuridiikan osaamisen lisäksi arvostamme yrittäjähenkisyyttä ja johtajuutta; itsenäistä kykyä hankkia, rakentaa ja johtaa asiakassuhteita sekä kyky kehittää liiketoimintaamme. Arvostamme kokemustasi menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta asianajotoimistossa, lakiasiaintoimistossa tai konsulttiyrityksessä vähintään muutaman vuoden ajalta. Työssä menestyäksesi tulee sinun kommunikoida sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Työyhteisömme on ruotsinkielinen.

Persoonasi ja asenteesi ratkaisevat, pidämme niitä tärkeämpinä kuin muodollisia meriittejä. Olet vastuullinen, sosiaalinen, luotat itseesi ja pidät ongelmien ratkaisemisesta sekä yhdessä että itsenäisesti. Uteliaisuus on myös yksi luonteenvahvuuksistasi.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää osaamistasi, luoda ainutlaatuisia asiakassuhteita ja kehittää DKCO:n liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Sinun työpanoksellasi on merkitystä, sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa yrityksemme menestykseen ja markkina asemaan. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, kilpailukykyiset ja joustavat työehdot sekä mahdollisuuden yhdistää työ- ja perhe-elämän.

Kiinnostuitko lukemastasi, hienoa!
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti. Hakuaika päättyy 14.2.2023, mutta teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antavat:
DKCO:n Heidi Furun, osakas, työoikeus, [email protected] tai +358 20 527 4005
Experiksen Recruitment Consultant Niina Kronqvist [email protected] tai +358 40 516 9903.

DKCO Asianajotoimisto = Pätevyyttä, luottamusta ja sitoutumista!

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.