Työpäällikkö, sähköinfra

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Työpäällikkö, sähköinfra

YES-EU Oy on suomalainen sähköbusseihin ja raskaan liikenteen sähköistämiseen erikoistunut kokonaisratkaisuiden maahantuoja ja toimittaja. Olemme osa YES-EU Group konsernia, jolla on toimintaa kaikissa pohjoismaissa sekä useissa Keski-Euroopan maissa.

Olemme maailman suurimman linja-autovalmistajan Yutongin maahantuoja sekä edustaja sekä suomessa että Euroopan markkinoilla. Vuonna 2022 Yutong oli Euroopan suurin sähköisten linja-autojen toimittaja, jonka kasvu on ollut nopeaa, ja se perustuu erittäin laadukkaisiin ja operointivarmoihin linja-autoihin.

Osana kokonaistarjontaamme tarjoamme asiakkaillemme myös kaikki latauslaitteiden hankintaan, asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon liittyvät tuotteet ja palvelut yhdeltä tiskiltä. Kaikki tuotteemme ovat Suomen vaativissa olosuhteissa testattuja ja palvelemme asiakkaitamme jo kahden korjaamon ja noin 20 ammattilaisemme voimin.

Toimipisteemme sijaitsevat Vantaan Aviapoliksessa ja Turussa. Toimialueemme on koko Suomi.

YES-EU:n kasvun jatkumisen myötä etsimme nyt uutta

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan sähköisten latausasemaprojektien operatiivisesta toiminnasta Suomessa. Positio on uusi, ja valittu henkilö tulee raportoimaan YES-EU:n Operatiiviselle johtajalle. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. YES-EU:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla, mutta työssä matkustetaan työmaakohteissa ympäri Etelä-Suomea, sekä mahdollisesti välillä kauempanakin.

Tehtävän kuvaus:

Työpäällikön vastuulla tulee olemaan asennustyömaiden johtaminen, seuranta sekä valvominen, varmistaen omalta osaltaan, että operatiivinen toiminta tapahtuu kannattavasti sekä laadukkaasti. Työpäällikkö osallistuu uusien latausasemien rakentamisen lisäksi myös olemassa olevien latausasemien huolto- ja korjaustöihin sekä varaosakomponenttien jälleenmyyntiin.

Hän työskentelee oman organisaationsa kenttähenkilöstön kanssa, mahdollisesti näiden esihenkilönä. Työpäällikkö myös johtaa ja koordinoi ulkoistettujen kumppanien toimintaa asennuskohteissa. Tehtävässä työskennellään myös asiakasrajapinnassa. Työpäällikkö vastaanottaa tilaukset, neuvottelee asiakkaiden kanssa, ja hoitaa tarvittavat järjestelyt sekä organisoinnin asennusprojekteja varten. Työhön kuuluu myös normaalia hallintoa, kuten sopimushallintoa, sekä jälkimyyntiä(markkinointia) asiakkaiden suuntaan.

Millaista henkilöä etsimme?

Etsimme tehtävään sähkötekniikan insinööriä, tai muuta vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä, jolta löytyy vahva sähkötekninen ymmärrys, sekä vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä. Emme kuitenkaan tuijota kokemusvuosia liikaa, vaan otamme myös ns. nousevat kyvyt huomioon. Kokemus sähköisten latauslaitteiden parista katsotaan toki eduksi, mutta se ei ole pakollista. Sopiva tausta tehtävään voisi olla esim. tehoelektroniikan tai voimasähkön parista. S1 / S2- sähköpätevyydet, sekä kokemus työnjohdollisista tehtävistä, katsotaan eduiksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa Suomen sekä Englannin kielten taitoa. Tehtävän luonteesta johtuen, matkustusvalmiutta tulisi myös olla jonkin verran.

Etsimme tehtävään avointa ja motivoitunutta henkilöä, jolta löytyisi vahva halu päästä vaikuttamaan omalla panoksellaan liiketoimintaan ja sen kehitykseen. Halua ottaa vastuuta ja toimia esimerkkinä organisaatiolle ja toiminnalle. Tehtävässä vaaditaan hyviä priorisointitaitoja, sekä halua oppia ja kehittyä yrityksen kasvun mukana.

Miksi hakea tähän tehtävään?

YES-EU on suomen suurin sähköbussien myyjä ja toimittaja. Yrityksen toiminta on vahvan kasvun uralla. Saat tähän tehtävään tueksesi sitoutuneen, kokeneen, joustavan ja kannustavan tiimin sekä esimiehen, ja saat vahvasti vaikuttaa itse tehtävässäsi menestymiseen ja omaan tulevaisuutesi sähköisen liikenteen parissa. Yritys tarjoaa kehittymismahdollisuuksia (koulutus) ja uramahdollisuuksia liiketoiminnan kasvun ja fokuksen mukaisesti.

Palkkaus tehtävään on neuvoteltavissa. Muita rahanarvoisia etuja tehtävässä ovat mm. kattava työterveyshuolto sekä liikuntaedut.

Hakeminen

Hae tehtävään joko oheisen linkin kautta, tai sivujen www.experis.fi- kautta. Hakuaikaa tehtävään on 11.10.2023 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Senior Consultant Juhani Äikäs, 040 5727 556, [email protected].

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.