Työsuhdepäällikkö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 22 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee lähes 950 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa.

Löydät meistä lisää osoitteessa www.grano.fi

Oletko liiketoimintalähtöinen tiimipelaaja, ja innostut henkilöstöasioiden ratkomisesta ja kehittämisestä?
Haemme toimintojemme monipuolistuessa kahdeksanhenkiseen HR-tiimiimme työsuhdepäällikköä.

Työsuhdepäällikkönä vastuullesi kuuluvat Grano -konsernin työsuhdeasioiden hoito, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinta ja soveltaminen sekä niihin liittyvä esihenkilöohjeistus ja -neuvonta. Vastaat lisäksi luottamushenkilöyhteistyöstä ja paikallisen sopimisen edistämisestä. Tuot osaamisesi ja kokemuksesi myös erilaisiin muutosjohtamisen tilanteisiin työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa.

Tehtäväkuvaan kuuluu lisäksi palkitsemiseen ja työsuhde-etuihin sekä työkykyjohtamiseen liittyvät kokonaisuudet ja sidosryhmäyhteistyö mm. ammattiliittoihin ja työterveyshuoltoon.

Olet yhteistyökykyinen ja helposti lähestyttävä, mutta myös jämäkkä ja selkeäsanainen neuvottelija. Ratkot haasteellisetkin tilanteet rakentavalla ja ihmisläheisellä tavalla. Edistät omalla toiminnallasi organisaation kyvykkyyden lisääntymistä työsuhdeasioissa sekä luot luottamusta.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta monipuolista osaamista työsuhde- ja työlainsäädännöllisistä asioista. Arvostamme esimerkiksi oikeustieteen maisterin tai kandidaatin tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta monisäikeisten työehtosopimusten parissa työskentelystä Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Raportoit konsernimme henkilöstöjohtajalle.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän moniammatillisessa, osaavassa HR-tiimissä. Työskentelet avainroolissa, lähellä liiketoimintaamme, pohjoismaiden johtavassa alan organisaatiossa asioita kehittäen. Granolaiseen tapaan olemme joustavia - teemme töitä sieltä käsin, mistä se kullekin parhaiten onnistuu.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme, Experiksen seniorikonsultti Heli Villa p. 050 5703 680. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.12.2022. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae tehtävää sivujen www.experis.fi kautta painamalla Hae-painiketta.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.