Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Varaston logistikko (keräilijä) - Tuomi Logistiikka


Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaan helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen yli 200 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 100 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastaa meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Etsimme Tampereelle Tuomi Logistiikka Oy:lle VARASTON LOGISTIKKOA.

Tehtävässä työskennellään Lahdesjärvellä sijaitsevalla keskusvarastolla. Varaston työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä, pakkausta ja lähetystä modernissa varastoympäristössä. Ensisijaisesti etsimme työntekijöitä keräilytehtäviin.

Toivomme sinulta:
- Reipasta asennetta ja ripeyttä
- Huolellisuutta sekä tarkkaavaisuutta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- Tarvittaessa joustavuutta työvuorojen suhteen

Avoinna on 2-3 paikkaa, työtunteja on tarjolla 0-36,75h/vko, työ sopii hyvin esim. opiskelijalle. Työsuhde alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä perehdyttämisjaksolla ja jatkuu 30.9.2020 asti.

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinnat tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Anu Erkkilä 040 546 0862 tai anu.erkkila@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.