Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Varastotyöntekijä

Dahl Suomi Oy on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä hyvän palvelun tukkukauppa. Yritys toimii yli 300 toimipisteessä Pohjoismaissa, Virossa ja Liettuassa ja on osa maailman johtavaa rakennustuotekonserni Saint-Gobainia, se takaa yritykselle vahvan taustan ja erinomaiset hankintakanavat. Lisätietoja: www.dahl.fi

Haemme asiakkaallemme reipasta

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Vaasaan

Hallitsetko varastotyöt ja trukilla ajon?

Tässä olisi sinulle hieno mahdollisuus päästä mukaan rentoon porukkaan ja tekemisen meininkiin.

Työtehtäviisi kuuluu sisälogistiikan tehtävät (keräily, hyllytys ja pakkaus) ja tavaran vastaanotto sekä lähetys. Työtehtäviisi kuuluu myös tilausten hoitaminen eteenpäin, rahtikirjojen teko ja muut varaston työtehtävät.

Olethan oma-aloitteinen, palveluhenkinen, huolellinen ja tarkka.

Edellytämme sinulta myös:

  • aiempaa työkokemusta varastotyöstä
  • trukilla ajotaitoa
  • katsomme eduksi LVI-puolen kokemuksen / osaamisen

Työ on aluksi määräaikainen elokuun loppuun asti, jonka jälkeen työ jatkuu tilanteesta riippuen. Työ on 1-vuorotyö ma-pe ja palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle työn luotettavan työnantajan palveluksessa ja viihtyisän työilmapiirin. Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää viimeistään 17.4.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.