Vastuullisuusasiantuntija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Chemigate Oy on modifioituja tärkkelyspohjaisia side- ja liima-aineita tekniseen käyttöön valmistava ja myyvä suomalaisen monialakonserni Berner Oy:n tytäryhtiö. Keskeinen päämäärämme on palvella asiakkaitamme luonnosta peräisin oleviin raaka-aineisiin pohjautuvilla, ekologisesti kestävillä vaihtoehdoilla, jotka täyttävät kestävän kehityksen korkeimmatkin vaatimukset. Pääasialliseen asiakaskuntaamme kuuluu paperi- ja kartonkiteollisuus ja markkina-alueemme on modifioitujen tärkkelysten osalta Suomi ja Ruotsi sekä muiden tuotteiden osalta Eurooppa ja Aasia. Perustamme menestyksemme henkilöstömme vankkaan osaamiseen ja asiakkaidemme tarpeiden erinomaiseen tuntemukseen. Yhtiömme on ISO 9001 sertifioitu ja vastuullisuutta mittaava Ecovadis on myöntänyt meille kultaluokituksen. Lisätietoja: www.chemigate.fi

Etsimme konserniimme VASTUULLISUUSASIANTUNTIJAA uuteen työnkuvaan työskentelemään joko Lapuan tai Kokemäen toimipisteellämme.


Vastuullisuusasiantuntijan keskeisinä tehtävinä ovat mm. yhtiöidemme vastuullisuuden kehittäminen ja raportointi, tuotteidemme elinkaarianalyysien (LCA) ja ilmastovaikutusten kartoittaminen, vastuullisuus- ja ympäristöasioihin liittyvä laatu- ja tietojärjestelmien kehitys, ympäristölainsäädännän seuranta, viranomaisyhteistyöhön osallistuminen, raporttien ja eri sisältöjen tuottaminen. Tehtävään tukea sinulle antavat mm. QEHS-päällikkömme sekä teknologiajohtajamme.


Tehtävänkuvaa on myös mahdollista kehittää ja viedä eteenpäin valittavan henkilön taustan ja mielenkiinnon mukaan esimerkiksi syventymällä kemikaali- ja tuoteturvallisuusasioihin.


Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen "hands on" -tyyppisen työnkuvan mukavassa tiimissä vakituisella työsuhteella. Chemigate välittää aidosti työntekijöistään ja henkilökunnan hyvinvoinnista. Tärkeitä arvoja ovat kumppanuus ja vastuullisuus jokapäiväisessä tekemisessä. Käytössäsi etuinamme on sairaskassaan liittymismahdollisuus, liikuntasetelit, mentorointi sekä tulospalkkio-ohjelmamme.


Taustaltasi voit olla jo vastaavaa työtä tehnyt tai vielä matkalla vastuullisuusasiantuntijaksi, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri taustaisilta henkilöiltä!

Työssä menestymiseen sinulta olisi hyvä löytyä:

  • Tehtävään sopiva korkeakoulutausta
  • Jonkin asteista aiempaa kokemusta tehtävään liittyvistä toimista (esim. työharjoittelu, projekti jne.)
  • Hyvät IT-taidot
  • Oma-aloitteista ja vastuullista työotetta
  • Kykyä kehittää toimintaamme

Persoonalta etsimme niin tiimissä kuin yksilönä suoriutuvaa henkilöä, joka tarvittaessa osaa kerätä porukan kasaan ja lähteä viemään asioita eteenpäin. Tehtävässä työskennellään laaja-alaisesti eri sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa, jolloin myös suomen ja englannin kielitaito tulisi olla sujuvaa niin suullisesti kuin kirjallisesti.


Työn luonteen vuoksi olisi hyvä, jos asuinpaikkasi sijaitsisi kohtuullisen ajomatkan päässä Lapuan tai Kokemäen tuotantolaitoksestamme. Käytössämme on hybridityöskentelymalli ja paikan päällä sinun toivoisimme olevan joitain päiviä viikosta / sopimuksen mukaan.

Oletko sinä etsimämme vastuullisasiantuntija?
Rekrytoinnista vastaa Experis ManpowerGroup. Hae tehtävään mahdollisimman pian Experiksen hakulinkin kautta ja liitä mukaan hakemusdokumenttisi palkkatoiveen kera, missä kerrot miksi juuri sinä olisit sopiva uudeksi Chemigaten vastuullisuusasiantuntijaksi.


Aloitamme haastattelut hakuajan sisällä ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Vakituinen työsuhde solmitaan suorarekrytointina Chemigaten kanssa.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Experikseltä Recruitment Consultant Niina Kronqvist p. 040 516 9903, [email protected] tai Talent Acquisition Consultant Miia Sinkko p. 040 193 0347, [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.